Mit tegyek? és hogyan?
Figyelt kérdés
2,5 hós a babám.másfél hós kra óta tápszeres pótlást kap mert csökkent a tejem.most sajnos 2 napja az a helyzet,hogy nagyon vizes a tejem.el szeretném apasztani.2 pici gyerek mellett nincs sajnos időm mindíg fejni.és elég rossz reggel arra kelni,hogy be vannak durranva a melleim annyi bennük a tej.próbáltam a hideg vizes borogatást,de attól csak még jobban bedurrant.lehet,hogy nem jól csináltam.mennyi ideig kell a borogatást a melleken hagyni?és mennyi idő után apad el a tej?és amég van tej addig fejjem?bocsánat ha h.ülyeségeket kérdezek,de eddig nem volt ilyenben részem tehát nem tudom mit kell tennem.köszönöm a segítséget.2012. júl. 26. 22:27
1/2 anonim 

válasza:

Ha mindenképp elszeretnéd választani gyermekedet,akkor semmiképp ne fejj,mert akkor csak termelődni fog!!!Jéggel próbáltad már?Ha nem,próbáld ki,lehet hogy segít.Én 7 hónapja nem szoptatok már,és még mindig van tejem.Próbáld ki amit írtam,és írj hogy sikerült-e valamit enyhíteni!!!:)
2/2 anonim 

válasza:

Ne haragudj, nem értem. Csökken a tejed, de reggel meg annyi van, hogy bedurran a melled?
Megpróbálnék fejni, tudom, hogy nehéz.
Ha el akarod apasztani, homeós bogyókat v. gyógyteát tudok javasolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!