Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Avent masszázspárna hibája?...

Avent masszázspárna hibája? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy avent kézi mellszívóm, lehet az a hibája, hogy használt és a maszzázspárna nem úgy üzemel ahogy kellene??? (vákum)

Olcsón hol lehet kapni, mert üzletben 3000FT

Köszi

#avent szoptatás
2012. júl. 21. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy rosszul szerelted össze? Velem előfordult, hogy a kis pöcköt fordítva raktam bele, és úgy semmit sem csinált...

Amúg érzed a szívó hatást? Elvileg lehet a szilikonpárna nélkül is használni, csak úgy óvatosabbnak kell lenni, ha kellemetlen érzés, hagyd abba. De egy próbát megér.

Ha szív rendesen, csak a tejed nem jön, annak sok más oka is lehet, nem indul be a tejleadó reflex, vagy nem jó a technikád...

Amúgy ha tényleg a párna hibás, talán teszveszen lenne érdemes megnézni, hátha valaki árul ilyet olcsón.

2012. júl. 21. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba,nem ér semmit!

Mikor először jött a védőnőm,már ki is szerelte a mellszívóból,azt mondta semmit sem ér,és igaza volt! Anélkül sokkal jobban le tudtam fejni a tejet,azóta is így használom a gépet!

Kislányomnak 7 hónapig csak fejtem,tehát elhiheted!

2012. júl. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!