Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Váltanál ezért dokit? Ez csak...

Váltanál ezért dokit? Ez csak az asszisztens hibája lehet?

Figyelt kérdés

Az orvosommal leszögezem nagyon elégedett vagyok. De sajnos két városban van magánrendelése. Egy ahol lakom és egy a következő városban! A terhességem elején többször átmentem a másik városba uh-ra, mert az én városomban valamiért nem rendelt. Nincs is ezzel gond! Ha hívom időpontért az asszisztenst,mindig igyekszik úgy adni az iőpontot,hogy ne estére, hanem munkaidőben. Mivel rugalmas a főnököm ebből sem csinálok gondot, bár ugye általában azért is választ az ember magánorvost, hogy akár este, munka után is mehessen hozzá!

Most egy hete amikor az egyik napra időpontot kértem ide városunkban, mondta az asszisztens,hogy valamiért nem rendel itt a doktor úr, nem-e át tudnék fáradni majd pénteken a másik városba. Mondtam,hogy nem nagyon, mert mennem kell az AFP-re ,arra meg tőle kellene a beutaló. Jó hát akkor ad mára, persze munkaidőben. Erre most hív,hogy szülni van a doki (ez nyilván természetes) nagyon sürgős-e,hogy ma találkozzunk. Mondtam,hogy igen,mert reggel mennék vérvételre. Meg egyébként is már egy hónapja látták a babát, szeretném megnézetni. Végül is ma estére kaptam időpontot, de hallhatóan nem örült az asszisztens.

Barátnőm ezen ki volt akadva és ő úgy gondolja,hogy ha már nem kevés pénzt adok a dokinak, akkor nehogy állandóan én alkalmazkodjak már hozzá! Meg,hogy minek hirdeti itt nálunk is a rendelését,ha alig rendel.

Nem szeretném leváltani a dokim, de tényleg úgy érzem,hogy ha tudok hozzá alkalmazkodni akkor szerencsém van,ha nem,akkor meg így jártam, max. egy hét múlva megnéz.

2011. júl. 4. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezért nem váltanék dokit, de azért megkérdezném tőle, hogy most akkor rendel nálunk vagy nem.

Tanulság a jövőre nézve: ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, neki is, neked is közbejöhet bármi.

2011. júl. 4. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezért nem váltanék dokit, ha egyébként elégedett vagy vele.

De beszéld meg velük, hogy te csak este tudsz menni munka után és a közeli városba, mármint ahol te laksz.

Nyilván találtok olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel.

2011. júl. 4. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!Hát ez az,hogy nem hagyom az utolsó pillanatra. Van,hogy előtt két héttel már bejelentkezem.

Csak néha tényleg úgy érzem az asszisztens hangján,hogy hiába nem én variálok, próbáljak már mindent én megoldani,ha azt akarom,hogy rám érjen a doki!

2011. júl. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!