Van még esély, hogy lesz tejem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2 hete szültem császárral, és még csak minimális 5-10 ml körüli tejem van, amit elektromos mellszívóval szívok le. Babám elég lusta, inkább csak nyammog a mellen. Beindulhat még a tejem nagyobb mennyiségben? Ittam már Laktoherb teát, most épp homeós bogyót szedek az Urtica urenst 2 napja, de még mindig csak ez a kevéske van, de ennyi minden fejéskor van.2012. júl. 5. 18:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem van esély.
Sürgősen hívj fel egy szoptatási tanácsadót, aki részletes tervet készít Nektek.
www.lll.hu-n találsz.
Schneiderné Diószegi Esztert személyesen is ajánlom!
2/2 anonim válasza:
Én is így voltam császár után. Nekem a laktoherb nem vált be, de egy ismerősöm ajánlotta a Lucerna étrend kiegészítő kapszulát (bio boltban vettem), aminek hatására 3 nap múlva szó szerint ömlött a tejem. Mindenem átázott. A kicsi lányom most 7 hetes, csak szopizik. Tényleg csak ajánlani tudom. A babócát pedig ébresztgesd és tedd cicire akár 2 óránként, vagy amikor igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!