Mellgyulladás miatt van esély még a szoptatásra?
Pár napos a baba.
Mit lehet tenni? Nem én vagyok ilyen szituban, csak segíteni szeretnék. De mivel nekem nem volt ilyen gondom anno, nem tudok érdemlegeset mondani. Kérlek írjatok, hátha még menthető a dolog. Az orvos a szopatás befejezését javasolta, s az unokatesóm így is tett, mivel akkor ez az egyedüli "megoldás". De biztos van más is...Ugye?
elég régimódi lehet a doki.
nekem is azonnal begyulladtak a melleim sajnos. a minél gyakoribb szoptatás és fejés hozta helyre. meleg vizes zuhany, masszírozás, homeós szerek - ezeket érdemes még alkalmazni ilyenkor.
nálam többször is előfordult mellgyulladás, volt, hogy fél óránként kellett fejnem kb.2napig, lázam is volt, antibiotikumot is kaptam akkor. megszenvedtem a szoptatással, de nekem mindig a gyakori szoptatást és fejést javasolták rá gyógyírként.
Pont, hogy szoptatni kell, a baba üríti ki legalaposabban a mellet! Az orvosok annyi hülyeséget mondanak ...
Jó meleg vízzel zuhanyozza a cicit, masszírozza át gyakran, és minél gyakrabban tegye mellre a babát!
Jobbulást!
Hát ha a doki még tovább akarja rontani a dolgot...! :(((
A fenti tippek mind segíthetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!