Ez így előfordulhat?
Figyelt kérdés
Sajtos-tejfölös lángost kívánom, de általában az ilyen ízű dolgoktól szokott fájni a hasam. (Igen, ennek ellenére eszem, mert imádom :)) A kérdésem az, hogy szoptatom jz 1hós babám, neki ugye nem lehet tőle hasfájása?2012. jún. 18. 16:41
1/2 anonim 

válasza:

az én babám hasfájós és úgy vettem észre hogy a tejfölös dolgoktól fáj a hasa,de szerintem ehetsz aztán figyeld a reakcióit :)
2/2 A kérdező kommentje:
Adsz a babádnak Infacolt? Mi ha adunk neki, akkor semmi gond nincs, de tegnap egész nap nem kapott evés előtt, és estére alig tudtuk megvígasztalni, alig pukizott, meg kakilt napközben, éjjel 2x is tisztába kellett tennem, mert este már adtam neki :)
2012. jún. 18. 18:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!