Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A 8 hós lányom kezd leszokni...

A 8 hós lányom kezd leszokni a szopizásról?

Figyelt kérdés
Nem nagyon akar szopizni,2-3 perc után nem érdekli,minden mást megenne.Már reggel és este is tápszert kell adnom neki,mert nem elég a tejcsi.De ha elég volna sem szopizna.Kezdjek el aggódni?Szeptemberre akartam elválasztani,mert suliba megyek.
2012. jún. 14. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

De miért aggódsz?

Eddig is sikerült szoptatnod, tök jó!

Az én lányom is 8 hónaposan szokott le, egyszerűen nem kérte a cicit, és persze aggódtam, de ha belegondolok, akkor már az is szuper hogy 8 hónapig szopizott, és a tápszer sem méreg, ha elfogadja, akkor minden oké.

Lányom minden egyes normális ételt megevett, jóízűen, sokkal jobban szerette mint a szopizást. De hát miért is aggódtam volna, ha közben egy kiegyensúlyozott, jól fejlődő kisbaba volt?

2012. jún. 14. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát az enyém pont akkor szokott le, ugyanígy voltunk, ahogy ti is. Aggódni felesleges, ha nem kéri, ne erőltesd (én erőltettem, de semmi értele nem volt, csak sírás lett a vége). Ha tápszert inna inkább, hát igyon azt. Nem az ördögtől való. :) Tele van a szükséges vitaminokkal. Ha úgyis le akartad szoktatni, akkor hagyd, hadd válassza el magát, neki biztos jobb lesz, ha ő szokik le róla és nem Te szoktatod le.

Ha elválasztja magát, kicsit nehéz lelkileg túltenni magad rajta, hogy már nem kell neki a cici, de pár nap és minden a legnagyobb rendben lesz! :)

2012. jún. 14. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Detto mint a 2-es válaszoló.Idáig vártam,hogy vége legyen,most,hogy ő neki nem kell hiányérzetem van:(
2012. jún. 14. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, hogy ezt érzed, viszont tényleg abba gondolj bele, hogy ha ő így akarja, akkor neki ez a legjobb. Ha nem "erőszakkal" kell elválasztanod, direkt időre, az fájdalom-mentes neki. Ő így akarja, ez lesz számára a természetes, te pedig büszke lehetsz, hogy eddig is sikerült szoptatni, és megtettél minden tőled telhetőt.
2012. jún. 14. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez van,fogadd el.Ő neki ennyi elég volt!
2012. jún. 14. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van!

Nagyon nehéz volt Nekem is, de csak pár nap és utána minden könnyebb lesz! :) :)

És tényleg örülj neki, hogy eddig sikerült, nekem nehezen ment és nem hittem volna az elején, hogy 8 hónapig jutunk, mégis nagyon sajnáltam, hogy abbahagyta... :(

Kitartást Nektek! :)

2012. jún. 14. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Még mindig második. Utolsó előttire gondoltam csak közben valaki írt. :)
2012. jún. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!