A 8 hós lányom kezd leszokni a szopizásról?

De miért aggódsz?
Eddig is sikerült szoptatnod, tök jó!
Az én lányom is 8 hónaposan szokott le, egyszerűen nem kérte a cicit, és persze aggódtam, de ha belegondolok, akkor már az is szuper hogy 8 hónapig szopizott, és a tápszer sem méreg, ha elfogadja, akkor minden oké.
Lányom minden egyes normális ételt megevett, jóízűen, sokkal jobban szerette mint a szopizást. De hát miért is aggódtam volna, ha közben egy kiegyensúlyozott, jól fejlődő kisbaba volt?

Hát az enyém pont akkor szokott le, ugyanígy voltunk, ahogy ti is. Aggódni felesleges, ha nem kéri, ne erőltesd (én erőltettem, de semmi értele nem volt, csak sírás lett a vége). Ha tápszert inna inkább, hát igyon azt. Nem az ördögtől való. :) Tele van a szükséges vitaminokkal. Ha úgyis le akartad szoktatni, akkor hagyd, hadd válassza el magát, neki biztos jobb lesz, ha ő szokik le róla és nem Te szoktatod le.
Ha elválasztja magát, kicsit nehéz lelkileg túltenni magad rajta, hogy már nem kell neki a cici, de pár nap és minden a legnagyobb rendben lesz! :)

Második vagyok. Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van!
Nagyon nehéz volt Nekem is, de csak pár nap és utána minden könnyebb lesz! :) :)
És tényleg örülj neki, hogy eddig sikerült, nekem nehezen ment és nem hittem volna az elején, hogy 8 hónapig jutunk, mégis nagyon sajnáltam, hogy abbahagyta... :(
Kitartást Nektek! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!