Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha megjönne a menstruációm...

Ha megjönne a menstruációm lemondana a szopizásról?

Figyelt kérdés
21 hónapos a fiam és rengeteget szopizik.Sajnos éjszaka is.Szeretném ha nem szopizna már.Mióta megszületett nem volt mensim .Lehet hogy megundorodna a szopizástól ha megjönne?
2012. máj. 13. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos. A fiamat abszolút nm érdekelte, teljes léleknyugalommal szopizott tovább, még 4 hónapig. AZtán elválasztottam. Igaz, ha a tiéd még sokat szopizik, akkor nem lesz egyszerű, az enyém már csak este kérte, és azért választottam el, mert a végén már csak cuminak használta:) De azért kitartás:)
2012. máj. 13. 13:08
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.Nagyon kivagyok már.Nincs kinek odaadni 1-2 napra ,meg sajnálom is.De ha együtt vagyunk állandóan kéri.Sajnos a héten már idegen helyen is kiverte a balhét érte.Eddig ilyet nem csinált.Mindenki tudta miről van szó mert tisztán mondja a" cicit kérek"-et.:)
2012. máj. 13. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyémet sem érdekelte, igaz nekem sokkal hamarabb megjött. Tök jó a szoptatás, de szerintem csaknem 2 éves korig túlzás. Válaszd el tudatosan, 21 hónapos, van fogsora, szerintem is ideje lenne, ha nem akarsz több ilyen kellemetlen helyzetet.
2012. máj. 13. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
szeretném nagyon leválasztani.De nem állom meg a napi sokszori ostromot.Egyszer kétszer elterelem a figyelmét ,de nem hagy békén.:(
2012. máj. 13. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy lemondana róla, az enyémet nem zavarta egyáltalán.

Nyugodtan hagyd apájára vagy a nagyszülőkre néhány napig. Hidd el, ha nem vagy ott, nem fogja hiányolni, pontosan tudja hogy csak nálad van cici. :) Ha mázlid van, még az is lehet hogy leszokik ha pár napig nem kap.

A hisztiket meg próbáld meg viszonylag nyugodtan lereagálni. Pl adok, csak várj amíg hazaérünk.

Az éjszakait beszüntetheted azzal, hogy most alszik a cici és reggel majd ha felébred, akkor kap. Reggel elterelni a figyelmét mesével, reggelizéssel. Valami rendszert vigyél bele, ne akkor kapjon amikor kedve szottyan, hanem mondjuk csak elalváshoz, ébredéskor, stb.

2012. máj. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!