Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményed a nyilvános...

Mi a véleményed a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés

Ezalatt értek minden nyilvános helyet.

Közlekedési eszköz, váróhelyiség, áruház, park, minden..

Nem vitát szeretnék szítani, csak a vélemények érdekelnek..

2012. jún. 11. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Nekem természetes. Összességében 4 évet szoptattam, ha az összes gyerekemet összeadom és ezt a négy évet nem tudtam megoldani csak a lakásban.

Nem vetkőztem le, soha nem pucérkodtam, de bárhol meg tudtam oldani és meg is tettem.

2012. jún. 12. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Én mindig meg tudtam oldani, Pesten minden nagyobb bevásárlóban van egy pelenkázó székkel, eltakarva félre vonulva nem gondolom hogy bárki is rossz szemmel nézné.

De mondjuk soha nem szoptattam volna, étteremben, hivatalokban. Volt hogy ügyintézés közben, vagy nyaralás alatt étteremben megéhezett a gyerkőc, kimentünk a kocsiba megetettem és mentünk vissza!

Az a baj ezzel, hogy nekünk anyáknak mindennapos, természetes dolog, és igen másoknak is toleránsabbnak kellene lennie az anyukákkal szemben, de az is tény, hogy nagyon sok embernek ez nem hétköznapi dolog és nehezen tudja elfogadni. Én amúgy úgy látom, hogy az anyukákban benne van, a csakazértis elv, és sokszor eszükbe sem jut, mondjuk egy hivatalban, hogy megkérdezzék, hogy nem tudnának-e egy irodát biztosítani néhány perc erejéig, míg a kicsi megtömi a bendőjét, inkább a hivatal közepén előkapja a cicit és mindenki szeme láttára megszoptatja (láttam ilyent) Na ez szerintem nem éppen elfogadható!

2012. jún. 12. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet teljes mértékben! Nem azzal van a gond hogy ha valaki megeteti a gyerekét úgymond nyilvánosan, hiszen egy kisbaba hamar és váratlanul megéhezhet és nincs más táplálék amit el tudna fogyasztani. Biztosan körülöttem is rengetegszer szoptattak már úgy hogy azt észre se vettem mert nem kukkolok direktbe senkit. Viszont amikor már észrevettem az nagyon nem volt diszkrét és kiverte a biztosítékot, nem is részletezem. Vannak dolgok amik szükségszerűek és természetesek, mégis kellő intelligenciával és diszkréten kezeljük normál esetben, úgy hogy senkinek az érdekét, jó ízlését ne sértsük meg. Tényleg vannak anyák akik csak azért is feltűnően szoptatnak hogy megmutassák nekik ehhez joguk van. Elvárják a társadalomtól a maximális toleranciát és elfogadást de ők ezt a tiszteletet ugyanakkor nem adják meg másoknak. De szerencsére ők vannak kisebbségben, az anyukák 90% szépen meg tudja ezt oldani.
2012. jún. 12. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szoptattam étteremben és presszóban is, mert ott tudtam kezet mosni. Szóltam a pincérnek, hogy miről lenne szó, adtak egy félreeső asztalt, kértem egy kólát, hátat fordítottam mindenkinek és nyugodtan megszoptattam. Inkább, mint egy büdős nyilvános vécében.
2012. jún. 12. 14:23
 15/16 ruszkigyilkos válasza:
Hát én még régen láttam, hogy egy anyuka szoptatta a gyerekét a korházba miközben vártak azon a várakozófolyosón, de már hallotam azt hogy étterembe, játszótéren. Nekem ez nem tetszik, de valahol az anyuka sem tehet arrol hogy a babára épp akkkor jön rá.
2012. jún. 22. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"de valahol az anyuka sem tehet arrol hogy a babára épp akkkor jön rá."

Ez igazán értelmes volt.Hány éves vagy 15??

2012. jún. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!