Lehet hogy 6 hét után rendesen fogok majd tudni szoptatni?
Lehet kapni bimbókiemelőt, nem tudom próbáltad-e már.
A Babák a legjobb mellszívók :), sokkal jobban stimulálják a melleket, gyakori mellretétellel tud a legjobban gyarapodni a tej.
Ajánlom még az alkoholmentes sört (Auchanban akciós 7-ig, 99 Ft/doboz), és az Urtica Urens homeobogyót. Remélem el tudjátok hagyni hamar a tápszert :)
Sok sikert és jó babázást :)
Igen, most lehet kevesebb neki a tejed, mert a fejés csak nem olyan hatékony, mint a baba.
Nálam ugyan ez volt a gond, de én kb. 2 hét múlva vettem bimbóvédőt, és azzal gyönyörűen szopott! 8 hónapig hű segítőtársam volt a bimbóvédő! Ritkán kellett pótlás, ugyanúgy szopott, mint nélküle tette volna (ha tud)!
Tedd minél gyakrabban mellre, igyál sokat, fejhetsz is szoptatás után, próbáld ki az urtica urens homeós golyót, nekem ez mind segített! Mindig lesznek mennyiségi csökkenések, hol több-hol kevesebb lesz a tej, de kitartás! Maradj meg a cicinél, mert sokkal kényelmesebb, mint a lefejt tejet üvegből adni.
(Bár a bimbóvédőt is mosogatni kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!