Mikor lövell be úgy igazán a tej? A kórházban már tudtatok rendesen szoptatni?
Figyelt kérdés
Olyan nehéznek tűnik. És a kisfiam is ügyetlen még.2011. febr. 19. 19:36
1/8 anonim válasza:
Ha már hazamentetek, akkor biztos beindult már a tejtermelés,csak valamit nem jól csináltok. Egyáltalán semmi nem jön? Nincs védőnő, gyerekorvos, aki kimenne hozzátok segíteni, megmutatni?
Nekem a kórházba mutatta a szülésznőm mikor még bent voltunk. Harmadik nap már szépen jött és tudott szopizni a babám.
2/8 A kérdező kommentje:
még a kórházban vagyunk, ez a 3.napunk.
2011. febr. 19. 19:48
3/8 anonim válasza:
Akkor szólj valakinek, hogy mutassa meg hogyan kell szoptatni, most már el kellett indulnia a tejnek.
Egyáltalán nem jön semmi? Próbáltad fejni a melled esetleg? Ha nem megy kézzel hozass a férjeddel mellszívót, az is sokat segít!
Első voltam
4/8 A kérdező kommentje:
De, már jönnek cseppek, amikor megnyomom,mindig. oké,köszönöm, remélem hamarosan menni fog!
2011. febr. 19. 20:18
5/8 anonim válasza:
Valószínű holnap reggelre óriási mellekkel fogsz ébredni. Pont a 3.,4. napon kezd beindulni a tej. Én egy nagy tejtócsában ébredtem :-) Sok sikert és örömet a szoptatásban!!!
6/8 anonim válasza:
4 hónapja szültem, nekem is a 3., 4. napon indult be de nagyon!Feszült a mellem, aztán azt vettem észre, hogy szoptatok, a másik mellemből meg ömlik a tej, és nem tudok mit csinálni, mert a pici a cicimen, a lábam nem ér le a marha magas kórházi ágyról, és amúgy sem tudtam mozgolódni egy textil pelusért, mert fájt a gátsebem....akkor sírtam, így visszagondolva vicces:)
7/8 anonim válasza:
Szia,
az első gyerekemmel rendesen a 8 napon indult be. Lehet hogy közrejátszott, hogy én is ő is ügyetlenek voltunk. 18 hóig szopott.
A kislányom péntek este született, vasárnap már dőlt a tej rendesen.
8/8 anonim válasza:
Hétfőn hajnalban született a lányom, de nekem már szerdán volt bőven, evett az egyik cicből, a másikból ömlött:):)Jókat mosolyogtam magamban, mert ha lahajoltam, csakúgy folyt, mintha megnyitottak volna valami csapot:):):)Melltartót még nem akartam felvenni, így textilpelust raktam oda, de naponta kettőt elhasználtam, annyira folyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!