Szerintetek belevághatok ebbe? (sport és diéta) mit gondoltok? Részletek lent
Mozogni lehet - izomláz nélkül (!), ésszel. De a séta is jó mozgás, napi 2-3 óra sokat segít.
A fehér kenyeret és sima lisztből készült tésztát váltsd át teljes kiőrlésűre, csökkentsd (de ne hagyd el) a cukrot, kerüld a zsíros húsokat, egyél sok zöldséget-gyümölcsöt, igyál sok folyadékot.. Sokkal többet nem tehetsz egyenlőre.
Legegyszerűbb diéta, ha elhagyod szép fokozatosan a kenyérféléket és csak friss ételeket eszel, nekem ez nagyon gyorsan bevált. Mellette meg sétálj sokat - a babának jót tesz a friss levegő, napi 2-3 órát, amikor alszik menj el vele valamerre, ahol nincs nagy forgalom és jól lépj ki.
Ha a személyi edző kiír neked mindenféle izzasztó gyakorlatot és éhezést, a tényleg ártani fog a tejnek, ahogy írtad.
Szoptatás alatt TILOS diétázni és a tejhez kell a szénhidrát is, ne hagyd el!
Persze lehet egészségesebb formában fogyasztani :)
Én is heti négyszer tornázom, igyekszem egészségesen táplálkozni és már elég sokat fogytam szülés óta, kb. heti fél kilót. Írták előttem is, izomlázad ne nagyon legyen, kifejezetten mellizomerősítő gyakorlatokat ne végezz egyáltalán és szép fokozatosan szoktasd magad az edzéshez (az ízületeknek sem jó a hirtelen nagy terhelés).
Egyébként a "méreganyagok mennek át a tejbe a zsírból" dolog nekem picit azért tűnik butaságnak, mert - úgy tudom - a szervezetünk pont azért raktároz terhesség alatt, hogy legyen mit átalakítani tejecskévé :) És a legtöbben edzés nélkül adják le szoptatási időszak alatt a várandósság alatt felszedett plusz kilókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!