Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit szóltok ahhoz, hogy egyes...

Mit szóltok ahhoz, hogy egyes tejleadók simán lefogynak akár 10 kilókat is, miközben bizonyított tény, hogy ezzel mérgezik a tejet?

Figyelt kérdés

A fogyás alatt a zsírréteg, ami rengeteg mérget, gyulladást kiváltó faktort tartalmaz (most ne menjünk a részletekbe) a gyors fogyás, de akár egy ütemesebb lassabb fogyás során azonnal a keringési rendszerek által a tejbe vándorol.

Az az anyuka, aki a saját babájával teszi meg felelőtlenül, vagy pusztán tudatlanságból, az is gond, de a tejleadók ezt fokozottan figyelembe kellene hogy vegyék. Ilyen fajta ellenőrzés sem a tejleadónál sem a tejen nincs, sőt talán van, ami nem is kimutatható.

Ez azért is problémásabb ügy, mert ez a tej sokszor veszélyeztetett csecsemőkhöz, újszülöttekhez jut.

Nagyon-nagyon etikátlannak tartom.

Egyesek még mellet sem mosnak, esetleg vízzel leöblítik, mielőtt fejnének.

Nem a tejleadókat minősítem, csupán azokat, akik így cselekszenek.

Mindez nem légből kapott, maguktól a tejleadóktól hallottam erről, teljesen más témák kapcsán, és többször is.

2012. máj. 19. 08:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
55%
Havi 5 kiló fogyás teljesen normális. Szóval 10-20 kg fogyás 3-4 hónap alatt teljesen jó. Főleg ha nagyobb túlsúlyt szedett fel az anyuka. Te kavarsz vihart a biliben. Ha így zavar ez a kérdés, ne adj idegen tejet a babádnak.
2012. máj. 21. 20:18
 42/45 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Ha már itt járunk, Te mivel mosod meg a melledet, mielőtt fejsz, vagy a babádat eteted?

Te mennyit fogytál szoptatás alatt?

Első babámat várom, ha lehet, én is szeretnék majd tejleadó lenni, végigolvastam a témát, amit felvetettél. Nem vagyok hízékony típus, a terhesség alatt, ezidáig (36.hét) 12 kg pluszban vagyok. 62 kg-nál kezdtem, most 74 kg vagyok, és 175 cm. Szerinted ez 'normális'?

Vagy, ebből mennyi lehet zsír?

2012. máj. 21. 22:05
 43/45 anonim ***** válasza:
A kérdező eltűnt.Persze ez a legkönnyűbb,feltett egy provokatív kérdést,hivatkozni semmire nem tud a sakját előítéletein kívül,aztán lelép.
2012. máj. 21. 22:53
 44/45 anonim ***** válasza:

Tegyük fel ,hogy teljesen igazad van abban amit írsz.Akkor szerinted egy csecsemő se kapjon anyatejet (más anyukától) mert "tele" van méreganyaggal? Vagy egy "gyorsan fogyó" anyuka ne is szoptassa a gyermekét mert káros neki az anyatej?Nem értem mire szeretnél rávilágítani.Kíváncsi vagyok Te mit tanácsolsz ezzel a témával kapcsolatban mi lenne igazán jó és egészséges egy csecsemőnek!?

Várom válaszod

2012. máj. 22. 10:24
 45/45 anonim ***** válasza:

42-es vagyok.

Arról már ne is beszéljünk, ha a szoptató anyukának van még két gyermeke a babán kívül, és jobb esetben párja is. Azok ellátása plusz energiát igényel az anyukától, természetes, hogy ebben a helyzetben nem várható el, hogy valaki ne fogyjon.

Mellesleg én sem vagyok egy hízékony típus, örülök, ha megmarad rajtam pár plusz kg akár csak néhány napig.

Ezt a kérdést elég nagy butaságnak érzem, és egyet értek pl. az 1-es válaszolóval, ez uszítás.

2012. máj. 22. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!