Mit szóltok ahhoz, hogy egyes tejleadók simán lefogynak akár 10 kilókat is, miközben bizonyított tény, hogy ezzel mérgezik a tejet?
A fogyás alatt a zsírréteg, ami rengeteg mérget, gyulladást kiváltó faktort tartalmaz (most ne menjünk a részletekbe) a gyors fogyás, de akár egy ütemesebb lassabb fogyás során azonnal a keringési rendszerek által a tejbe vándorol.
Az az anyuka, aki a saját babájával teszi meg felelőtlenül, vagy pusztán tudatlanságból, az is gond, de a tejleadók ezt fokozottan figyelembe kellene hogy vegyék. Ilyen fajta ellenőrzés sem a tejleadónál sem a tejen nincs, sőt talán van, ami nem is kimutatható.
Ez azért is problémásabb ügy, mert ez a tej sokszor veszélyeztetett csecsemőkhöz, újszülöttekhez jut.
Nagyon-nagyon etikátlannak tartom.
Egyesek még mellet sem mosnak, esetleg vízzel leöblítik, mielőtt fejnének.
Nem a tejleadókat minősítem, csupán azokat, akik így cselekszenek.
Mindez nem légből kapott, maguktól a tejleadóktól hallottam erről, teljesen más témák kapcsán, és többször is.
Kedves kérdező,
Ha már itt járunk, Te mivel mosod meg a melledet, mielőtt fejsz, vagy a babádat eteted?
Te mennyit fogytál szoptatás alatt?
Első babámat várom, ha lehet, én is szeretnék majd tejleadó lenni, végigolvastam a témát, amit felvetettél. Nem vagyok hízékony típus, a terhesség alatt, ezidáig (36.hét) 12 kg pluszban vagyok. 62 kg-nál kezdtem, most 74 kg vagyok, és 175 cm. Szerinted ez 'normális'?
Vagy, ebből mennyi lehet zsír?
Tegyük fel ,hogy teljesen igazad van abban amit írsz.Akkor szerinted egy csecsemő se kapjon anyatejet (más anyukától) mert "tele" van méreganyaggal? Vagy egy "gyorsan fogyó" anyuka ne is szoptassa a gyermekét mert káros neki az anyatej?Nem értem mire szeretnél rávilágítani.Kíváncsi vagyok Te mit tanácsolsz ezzel a témával kapcsolatban mi lenne igazán jó és egészséges egy csecsemőnek!?
Várom válaszod
42-es vagyok.
Arról már ne is beszéljünk, ha a szoptató anyukának van még két gyermeke a babán kívül, és jobb esetben párja is. Azok ellátása plusz energiát igényel az anyukától, természetes, hogy ebben a helyzetben nem várható el, hogy valaki ne fogyjon.
Mellesleg én sem vagyok egy hízékony típus, örülök, ha megmarad rajtam pár plusz kg akár csak néhány napig.
Ezt a kérdést elég nagy butaságnak érzem, és egyet értek pl. az 1-es válaszolóval, ez uszítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!