Mit szóltok ahhoz, hogy egyes tejleadók simán lefogynak akár 10 kilókat is, miközben bizonyított tény, hogy ezzel mérgezik a tejet?
A fogyás alatt a zsírréteg, ami rengeteg mérget, gyulladást kiváltó faktort tartalmaz (most ne menjünk a részletekbe) a gyors fogyás, de akár egy ütemesebb lassabb fogyás során azonnal a keringési rendszerek által a tejbe vándorol.
Az az anyuka, aki a saját babájával teszi meg felelőtlenül, vagy pusztán tudatlanságból, az is gond, de a tejleadók ezt fokozottan figyelembe kellene hogy vegyék. Ilyen fajta ellenőrzés sem a tejleadónál sem a tejen nincs, sőt talán van, ami nem is kimutatható.
Ez azért is problémásabb ügy, mert ez a tej sokszor veszélyeztetett csecsemőkhöz, újszülöttekhez jut.
Nagyon-nagyon etikátlannak tartom.
Egyesek még mellet sem mosnak, esetleg vízzel leöblítik, mielőtt fejnének.
Nem a tejleadókat minősítem, csupán azokat, akik így cselekszenek.
Mindez nem légből kapott, maguktól a tejleadóktól hallottam erről, teljesen más témák kapcsán, és többször is.
A feszültséget te szítod, és még most is te idegeskedsz itt.
Attól még, mert valami létszükséglet adott pillanatban, hosszú távon káros is lehet. Ha nem akarsz éhen halni, sok mindent megeszel, de ez attól még nem jó, csak megment pillanatnyilag. A kórházakban ugyan alaposabb a vizsgálat, mondhatni szigorú, de erre a részére nem terjed ki. Nem vagyok járatlan a témában, úgyhogy ne személyeskedj.
A nem kórházakban adott tej pedig még annyira sem ellenőrzött, a mamákat küldik el vizsgálatokra előtte.
Szóval úgy tűnik, te ismered csak egy részletét az ügynek.
Elsovel melysegesen egyetertek. Soooot, kepzeljetek, 5 honapja fejek es MEG VIZZEL SEEEEE!!!!!! mosom le a mellem. Nem vagyok leado, de alapveto tudas birtokaban igen, megpedig azeban, hogy a bimbo melletti mirigyek fertotlenitenek....
Na, haborodj fel kerdezo gyorsan, mert jovo honaptol en is leado leszek am!
Hát mondhatom, tényleg jól állunk. Én ugyan nem reklámozom a tápszert, azt nem az embernek találták ki, és ismét csak életmentő funkciója van, mivel sült virslit mégsem adhatunk.
Remélem a tejleadó állomásokon is olvassák ezeket a hozzászólásokat a mosdatlan mellről és a többi.
Összemostátok a dolgokat, hogy én a tejleadókat minősítem, és hogy jobb lenne ha nem is adnának, pedig erről szó sincs.
Tudatlanságból sértegettetek, személyeskedtetek valakivel szemben akiről semmit nem tudtok.
1. vagyok!
Úgy látom nem olvastad pontosan amit írtam.
A kórházban volt a tejleadó állomás. Nem egy külön kis szobában fejtem, hanem a TEJLEADÓ ÁLLOMÁS erre kialakított helyiségében. Azért, ennyit még el lehet képzelni, hogy egy közös épületben van a két külön funkció, nem?
Utólag én kérek elnézést Tőled kedves kérdező, hogy a tejemmel mérgeztem a sok korababát a sajátjaim mellett!:)
Igen, jól fogalmaztál, a szükség nagy úr! Hát pont erről van szó! Az anyatej szükséges, így azt kapják a babák amilyen van, mert bizony vannak akik örülnek, hogy van.
Te aki kezdted itt a vitát és a személyeskedést továbbra is teljesen másról beszélsz, mit amit én ebből a kérdésből ki akartam hozni. Megmondtam, nem a kórházakról beszélek és nem is erről a speciális helyzetről amiben te voltál. Már említettem, hogy jól tudom, a kórházakban az ellenőrzés szigorú, a kérdés lényegét tekintve nem is fogják ellenőrizni, hogy előtte éppen egy jó kis fájdalomcsillapítót kapott be az ember, stb.
Én sem gondolkodnék hasonló helyzetben,mint amiben te voltál. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne jobban csinálni a dolgokat,jobban odafigyelve.
Kiforgattad a szavaimat, nevetségessé tetted már az elejétől fogva a témát, mert te jogosnak érzed, hogy a sérelmeid miatt más már ne is merjen bizonyos dolgokat meg se kérdőjelezni, ne is lehessen róla beszélgetni.
Miért aggódsz? nem venném el az újszülött babáktól az anyatejet.
A kirohanásaidra semmi szükség nem volt.Én nem kaptam választ a kérdésemre, te meg levezethetted a dühödet.
A másik válaszolónak meg annyit, hogy ha rendesen megfürdik egy nap az ember és szoptatáskor nem mossa állandóan a mellét, az nem azt jelenti, hogy amikor elteszed a tejet a hűtőbe (és később leadod, vagy oda adod a babának) akkor mondjuk nyáron a jó kis izzadt mellből akár nyomhatjuk a fejőbe. Mert azt ugyan nem fertőtleníti a mirigy, amiről itt nagyon szakértően beszéltél. Ennek még vannak más részletei is, de kár rágnom itt a gittet.
Az első válaszoló annyira kiforgatta a témát, hogy itt már nem is érdemes társalogni, csak szó szót követ.
Az a tejleadó aki odafigyelve, tisztességesen csinálja talán nem is vette magára, de már ezt is kétlem.
És való igaz, talán nem is olyan horderejű téma, mint sok más, de nem is kell azonnal betonba kell verni mindenkit, aki olyan témát érint, ami egyeseknek nem tetszik és dühödten sárdobálni és homokba dugni a fejünket.
Mindenki maga élete kovácsa! Megyek és teszem én is a dolgom.
teljesen normális 10-20 kg 3-4 hónap alatt?
akkor oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!