Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Testsúly kilogrammonként...

Testsúly kilogrammonként 150ml/nap? A babátok ezt betartja?

Figyelt kérdés
A fiam 10 hetes de sohasem szopizott a testsúlyának megfelelően, jóval kevesebbet szopizik, ennek ellenére 20-25 dkg-at hízik. De parázok, hohy folyadékként elég neki ennyi? Csak szopizik, nem kap más folyadékot.
2009. jún. 26. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm úgy számolja, hogy a testsúlyt elosztja 10 zel és ennyit kell megennie anyatejből. Én így számolom.
2009. jún. 26. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én babám mindig min. 200 grammal kevesebbet eszik, mint a 150-es számítás szerinti adagja, mégis 30-35 dekát hízott eddig hetente, most az utóbbi 2 hétben visszaesett a súlygyarapodása heti 20 dekára. Úgyhogy emiatt nem kell agódni. Ha plusz folyadékra van szüksége, onnan veszed észre, hogy nyűgös, más hangszínen nyűglődik, mint mikor éhes, illetve a kutacsa behorpadhat. Én megkérdeztem a dokinkat, hogy kell-e teát vagy vizet adni neki, azt mondta, hogy ha kánikulában úgy látom, hogy szomjas, akkor kaphat hippes teát vagy babavizet (ezt utálja, kinyomja a szájából), de igazából nincs rá szükség.
2009. jún. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!