Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betartja a védőnőtök, hogy a...

Betartja a védőnőtök, hogy a kicsi 3 éves koráig évente 6x házhoz megy látogatni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálunk kb 6x volt a védőnő a gyerek 3 éves koráig. Nem évente.
2011. márc. 24. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztus óta új védőnönk van.Még nem is találkoztam vele,mert mikor tanácsadásra megyünk mindig más van ott,ő nem.Szóval nem igazán érdeklődik,pedig még nem vagyunk 1 évesek.A régi jött becsülettel,áprilistól augusztusig volt háromszor.Úgyhogy védőnő válogatja,mindegyik más!
2011. márc. 24. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tartja be de mi sokszor megyünk/tünk most kismama vagyok a fiam 2éves így minden csütörötkön megyünk szívhangot nézni.És akkor látja a fiamat is.Egyszer volt amikor megszületett kétszer hozott receptet.Viszont nem is igénylem h házhoz jöjjön.Teljesen felesleges
2011. márc. 24. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Két éves a kisfiam és egy éve nem láttam a védőnénit...
2011. márc. 24. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nálunk lehet egyébként kérni, hogy a tanácsadás háznál legyen. Kijön a doktornéni (oltás, stb). Eleinte jött a védőnéni is pár nappal utána, a 15 hós oltás után már nem jött.
2011. márc. 24. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:

A lányom születése után egyszer volt nálunk. Ennek 20 hónapja. Közös megegyezéssel döntöttünk így. Nekem a kicsi a 4. babám, sok újat mondani nem tud, és rengeteg olyan család van, ahol szükség van rá. Én max. felhívom, ha gondom van.

Mindkettőnknek kényelmesebb így.

2011. márc. 24. 11:17
 7/12 anonim ***** válasza:
2 éves a kisfiam. A védőnő egy éves koráig havi kétszer itt volt nálunk, a páratlan szerdákon. Nagy ritkán fordult elő, hogy nem jött, akkor általában szólt. Páros szerdákon pedig mi mentünk tanácsadásra. Egy éves kora után úgy 3-4 havonta benéz hozzánk. Ugyanígy volt az első kettő gyerekemnél is.
2011. márc. 24. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

Nem, nem jön.

De mi se nagyon járunk hozzá. Itt nem elvárás, hogy havonta odavigyem a gyerekeimet.

2 éves státusz miatt felhívtam őket, megkérdezték, van-e panasz, mondom nincs, és viszlát, ez volt a nagy státusz.

2011. márc. 24. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tartja be, és nem is szeretném, ha betartaná. Én már dolgozom, nem fogok hatszor szabadságot kivenni, hogy dumcsizzunk a leányzóról.
2011. márc. 24. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Elsőnél terhesség alatt volt 1x családlátogatáson, aztán mikor megszületett a baba, a másodiknál is csak akkor mikor megszületett a baba. 1 éves korukig havonta én mentem le súlyt mérni, után meg a státuszvizsgálatokra.
2011. márc. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!