Meddig szokott a védőnőtök házhoz jönni?
Figyelt kérdés
A mi védőnénink még mindig kijön a szülinapok előtt,hogy menjünk státuszra. Na nem is lenne ezzel akkora baj,csak mindig dél körül jön,és persze a legnagyobb kupiba. Ez őt állítólag nem zavarja,mert nem rendet jön nézni,hanem hozzám. De engem akkor is idegesít.(mármint a rendetlenség)2011. aug. 29. 12:05
1/3 anonim válasza:
én októberben költöztem ebbe a városba,ahol most élünk,akkor 11 hónapos volt a fiam.egyszer sem volt azóta a védőnő,nem is nagyon hiányzik.
2/3 anonim válasza:
Hja, nálunk is a védőnő miatt kell kulcsra zárni az ajtót. Ugyanis ha nincs bezárva, akkor már a kopogással egyszerre nyitja is... Úgy látszik, ez náluk alapszabály: kifogni a legnagyobb kupit és váratlanul betoppanni:-) (Nemrég volt védőnő váltás, és az új detto... Tuti a fősulin tanítják a "rajtaütés"-t, mint tantárgyat...)
Egyébként 1 éves korig rendszeresen jött, de azóta is beugrik, ha erre jár és épp van 5 perce.
3/3 A kérdező kommentje:
"Tuti a fősulin tanítják a "rajtaütés"-t, mint tantárgyat..."
Ez jó,jó nagyot nevettem,és egyetértek :)
2011. aug. 29. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!