Mikor menjünk babát nézni? Látogatni.
Figyelt kérdés
Tesóm ma szül:))
Nagyon messze lakunk egymástól, és nem tudom mikor lenne jobb.
Most 15-én, vagy április elején?
Van 2 gyerkőcöm, tehát nem egyszerű, mert a nagyobbik sulis.Szerintetek melyik időpont lenne jobb?
Gondolok arra is,hogy most még talán több baci van, nem szeretném ha tőlünk kapnának valamit.
2010. márc. 1. 08:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább április elején, addigra jobb lesz az idő, és a pici is nagyobb, erősebb lesz:)
Gratula az unokaöcsihez, vagy unokahugihoz:)
ҝ
2/5 anonim válasza:
Igen alapból az április hangzik jobbnak, de lehet hogy meg kéne kéredezni. Én nagyon örültem 2 héttel szülés után a látogatóknak. Szerintem addigra már kialakul kb a napirendjük. Ha nem alkalmas akkor is simán megmondhatja (ha vagytok annyira jóban). Gratula a babóhoz!
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi.
Kislány lett:)))))))))))))))
2010. márc. 1. 14:01
4/5 anonim válasza:
Amikor tesóm szült mi még az nap este bementünk hozzá. Délbe szült, este fél 7 kor már ott voltunk nála. Pedig Pest és Debrecen nincs közel egymáshoz. Jah, és jött velünk a 9 éves lányunk is. És Télen volt. Gratula a babához.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi neked is.Nálunk apa dolgozik, a vonat 6 óra hossza lenne, átszállásokkal(250km), ezért sajnos én nem tudok ma menni:(((((((((((Meg a kicsim 2 éves ezt nem is bírná.
Pedig jó lenne.
2010. márc. 1. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!