Van aki betartja azt, hogy nem ad a gyerekének olyan játékot, amire rá van írva, hogy 3 év alatt nem ajánlott?
van.
általában azért irják rá mert apró alkatrészeket tartalmaz ezeket eleve nem adom
de van amire azért irják rá mert szellemileg v. fizikailag nem elég érett hogy játszhasson vele azkokat se adom mert nem tud vele mit kezdeni szóval nem adom...
nekünk egyébként sem játszik szabályos játékokkal
fajátéka fakockája van és most hogy nyár van csak pancsol és müa. palackból öntögeti a vizet a pohárba ezzel van el a legjobban.
kinnt a természetben pedig az állatok és a levelek érdeklik a legjobban oda nem kell játék neki...
Szia
Nekem jövőhéten lesz 1 éves a kislányom,és van egy pár játéka,ami 3 éves kortól ajánlott...
Szóval mi biztosan nem tartjuk be ezt..
Na persze hogyha van a játékon ilyen kicipici valami..,azt azért nem adom neki oda!
Meg azt sem,amiken ilyen finom szőr van. Pl plüssön. Mármint ami olyan mintha a kutya farka lenne,vagy a nyuszi bojtja,meg ilyenek..Remélem érthető voltam..:)
Én azt tartom be, hogy kínai/ 100 forintos boltból vásárolt játékokat nem adok oda. A múltkor kapott onnan egy játékmobilt ismerőstől, de szétesett szinte magától. Azóta nagyon figyelek, hogy ne kerüljön a kezébe ilyen olcsó vacak, ha ilyet kapunk, megy a kukába, persze szépen megköszönjük :S
Használt játékot is kaptunk már, szintén telefon, csak a sima, abból meg 1 forintosok estek ki... :S
Az is ment a kukába, mert a többi is ott csörgött benne.
Amúgy meg a legártatlanabb, pl "homogén" plüss- dobókockára is rá van írva, hogy 3 éves kor alatt nem adható az apró részek miatt (?) Leesik róla a pötty?? :)
1 éves a gyerekem
Kizárt, hogy ezeket bárki is betartsa.
Már csak azért is, mert pl. az összes gumilabdára is ez van írva, és nem hiszem, hogy létezik olyan gyerek, aki csak 3 éves kora utána fogott a kezébe labdát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!