Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Annyira bánt a...

Mit csináljak? Annyira bánt a dolog!

Figyelt kérdés
Pici lányom ma 1 hetes(elsö baba)és nagyon kevés tejem van,kb 20ml tudok fejni 3 óránként.És az nem elég a babámnak.mellé tápszert is kap.lesz,vagy nyugodjak bele hogy csak ennyi van:kb mennyit eszik egy 4.5kg baba?köszönöm.
2009. jún. 25. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még ne nyugodj bele! Próbálj ki minden tejserkentő módszert és gyakran fejjél. Meglátod beindul az.
2009. jún. 25. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell legyen egész nap cicin a baba. Ha van időd egy kevéske akkor nézd meg az lll.hu és a szoptassugyesen.hu oldalt. Volt itt egy nagyon aranyos hölgyemény aki jókat írt az egyik kérdésre.Megkeresem melyik volt és írok újra.
2009. jún. 25. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy hetesen nem szabad feladni, lehet, hogy még be sem indult rendesen. Arra pedig ne adj, hogy mennyit tudsz fejni, mert a baba annak többszörösét tudja kiszopni. Minél gyakrabban szopizzon, ha kell egész nap, meglátod hamarosan beindul.
2009. jún. 25. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

megtaláltam.itt nézd meg a 20:11es válaszoló által írt dolgokat.Remélem segít valamennyit.

2009. jún. 25. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon pici még. Mi is így kezdük, tápszerrel pótoltunk /muszáj, mert nehogy éhezzen/, de mellette szoptattam, amennyit csak tudtam, mondjuk én nem fejtem semmit. Moe Milk kapszula nagyon jó.

Most 7 hós szinte még csak szopik, nem tudom mit kezdjek a tejemmel annyi van. Tehát:NE ADD FEL!!!

NEkem kb 2.5-3 hetes korára állt be a dolog.

Ha fáj a cicid használj bimbóvédőt, azt is elhagyja előbb utóbb, az is lehet a baj, hogy a kisebesedett cici fáj, nincs reflex, nálam ez is volt a baj.

2009. jún. 25. 17:33
 6/10 anonim válasza:
bizony csak az segit ,ha minél többet van a baba mellen,minél több tejcsi fogy, annál több termelődik,nem ördöngösség ez,nem szabad megszakitani ezt a folyamatot,mert van olyan bébi akinek jobban izlik a tápszer ,könnyebb is a cumiból megennie ,és csak egyszer jöjjön rá hogy ha sir jön a cumi , tápszer,akkor az anyatejes táplálás ábránd marad...és mehet a mama a tejcsijével akárhová..én az egyéves fiammal jártam igy ,megkóstoltatták vele a kakaót....lányom pedig rekordot döntött ..3 éves koráig szopott
2009. jún. 25. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Szia.

Én tudok ajánlani egy tejserkentő por,nagyon jó és tényleg használ,legalábbis nekem többet használ bárminél.

Pesti Gyógyszertár

3418 Szentistván,Széchenyi u.14.

Tel.:06-49/438-886

Fax:49/438-004

Ez egy Budapesti gyógyszertár és TEJSERKENTŐ PORT-kel rendeli,postán is elküldik,fél kiló 1-2 hónapra elég naponta 3x1 kávéskanállal kel bevenni belőle,úgy hogy kevés vízben fel kel oldani és csak 1400Ft-ba kerül.

Szerintem próbáld ki,nagyon jó,nekem használ!

Kár,hogy nem nagyon reklámozzák jobban ezt a port sehol

sem pedig sokkal hatásosabb mint a méregdrága szerek!

2gyerekes anyuka

2009. jún. 25. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval! Én is rendeltem és bevált! Már az első nap után több lett a tejem! Szerintem is próbáld ki, megéri!!!
2009. jún. 25. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok a picihez!

A tejtermelést leginkább a szoptatás segíti elő, hiába eszel, iszol bármit, ha nem szoptatsz gyakran, akkor nem ér semmit se. Ilyen idősen legalább 10x kellene mellre tenni a babát, ahhoz hogy beinduljon a tej. Szerezz be egy szoptanítot (medela sns) és azzal add oda a tápot/lefejt tejet. Így biztos a siker, a baba szopni fog, mert jön neki a kaja és közben a tejtermelés is beindul!! Nekem csak ez segített, pedig megettem, ittam mindent ami kapható.

Higgy magadban és sikerülni fog.

2009. jún. 26. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanígy voltam, sokat sírtam miatta, ráadásul a kórházban volt olyan akinek szülés után elsőre kihozták a babát és tudta szoptatni. Nekem a 10. napon indult be a tejem, amkor a pici 1 hetes volt, 30ml-ket tudott szopni, nem volt több. Egyik ismerősöm nyugtatgatott, hogy vannak akiknek 10.-14. napra indul be. Így is lett!!!! Addig is rengeteg laktoherbet ittam. Nyugodj meg, be fog indulni! Az én picikém most 8 hetes, és tudom szoptatni, és elég is neki. Sok sikert!
2009. jún. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!