Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes vagyok, én még nem...

21 hetes vagyok, én még nem érzek aktiv mozgást, pár napja hányingerem van. Nem tudom, hogy mit tegyek? Azért bánt a dolog.

Figyelt kérdés
nagyon szenvedek mert most azt beszéltem be magamnak,hogy bisztos(ELHALT A BABA ÉS IGY REAGÁL A TESTEM)amugy is egy kicsit hypohonder vagyok.2-lány irta nekik 30-és-36-hetessen halt el a baba.nem tudom,hogy mihez kezdjek.nagyon jól érzem magam de ha erre gondolok akkor elmegy a jókedvem még az élettöl is.mit csináljak??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2009. febr. 8. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindig csak pozitívan!!!!

Még sok a hely a gyereknek, később annyit fog mozogni hogy már örülnél ha abbahagyná.

37 hetes vagyok és éjszaka 1 órán át okozott olyan fájdalmat a mozgása, hogy már majdnem sírtam.

Szóval még ezután jön a java:-)

2009. febr. 8. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Tereld el a negatív gondolatokat,mert csak ártasz velük magatoknak.21 hetesen még előfordul,hogy nem mindig érzed a babát mozogni,főleg ha úgy fordul.De azért figyeld,és ha valóban gyanús inkább keresd fel az orvosodat,hogy megnyugodj.Vagy menj be az ügyeletre,1 perc alatt hallgatnak egy szívhangot,és megnyugszol.Ezeket a dolgokat pedig amiket leírtál nem nagyon lehet elkerülni,sok esetben még kórházi tartózkodás mellett sem.Ne ezzel foglalkozz,nektek nem lesz semmi bajotok!!!!

Sok szörnyűség van a világban,de ha mindig ezzel foglalkoznánk megőrülnénk.Nagyon fontos a pozitív gondolkodás.Mindig lesz min aggódjál,akkor is ha meglesz a baba.De nem lehet rettegésben élni .Ha súlyosnak látod a helyzetedet,keress fel egy pszichológust.De talán elég a pozitív gondolkodás,foglald le magad mindig valamivel.Unatkozol esetleg?Mert van aki akkor kezd rossz dolgokkal foglalkozni.

Csak pozitívan,nem lesz semmi bajotok.

Boldog babavárást,üdv

2009. febr. 8. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tervezgezsd a baba szobát, mit hova fogsz rakni, meg ilyenek. Mit kell venni, mit kapsz kölcsön stb...

Nézegess internetes oldalakat...

Én ilyen idő körül kezdtem mesefigurákat rajzolni a falra, majd kifesteni.

2009. febr. 8. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pesszimizmusoddal ártasz a legtöbbet a gyerekednek! Szedd össze magad, különben tényleg be fogod vonzani a rosszat.
2009. febr. 8. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Már több doktor volt azon az állásponton, hogy a várandósoknak szemellenzőt és füldugót ír fel, mert akkor tuti megmentenénk őket a hülyeségek olvasgatásától.

Ne bosszantsd azt a pici babát ott a hasadban!

Légyszíves kellemes, boldog, szívmelengető dolgokra gondolni!

2009. febr. 8. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó és hasznos dolgokat olvashatsz a neten vagy könyvekben, de ezekkel együtt összeszedsz egy halom hülyeséget is és csak stresszeled magad. Ha még kicsit hypohonder is vagy, akkor aztán meg még rosszabb!!! Bárki be tud magának beszélni bármit! Nem szabad!!! Persze baj bármikor történhet, de 21 hetesen már ennek nagyon pici az esélye. Ne kínozd magad! A babádra lehet csak a rossz idő hat! Nekem is kevesebbet mocorog, ha az idő ilyen!

Boldog mama, boldog baba!

2009. febr. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!