Anyatejes babáknak mikortól adtok mást is? Pl. almát. Megvárjátok a 6 hónapot?
Figyelt kérdés
Az én picim 4 hónapos,anyatejes,este van egy kicsi tápszer2012. máj. 1. 14:13
1/5 anonim válasza:
Én 5 hósan kezdtem tejpéppel és reszelt almával. Már akkor 7 kiló felett volt, kevés volt neki az anyatej, vagyis úgy volt elég, ha szinte óránként szopott. 3 hónapos korától 5 hónapos koráig küzdöttem, hátha több lesz, de nem lett. Mivel a tápszert semmilyen formában nem fogadta el, a cumisüvegtől meg egyenesen rosszul volt, így a gyerekorvos javaslatára 5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. Megjegyzem nem bántam meg, ügyesen evett kanállal szinte első perctől és mindenki sokkal nyugodtabb! Százszor jobb érzés, hogy végre jóllakni láttam, mint küszködni az anyatejjel. Ettől függetlenül este és hajnalban még szopik, most lesz 9 hónapos.
2/5 anonim válasza:
Igen, en mindket gyermekemnel megvartam.
3/5 anonim válasza:
Mindhárom gyerekemnél megvártam a 6 hónapot. Nem maradtak le semmiről.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. máj. 2. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!