Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha iszok egy kevéske bort,...

Ha iszok egy kevéske bort, orvos javaslatára a vérnyomásom miatt, attól lehet baja a babának? 3hónapos és csak anyatejes.

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos javaslatára, azt írtad. Azt azért feltételezem, hogy az orvos tudja, hogy babád van, akkor pedig nyilván nem javasol olyat, ami árt a babának.
2012. máj. 1. 08:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudja, hogy van babám. Kicsit félek inni, nehogy mégis baja legyen.
2012. máj. 1. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz. Ha alkoholista lennél és minden nap síkrészegre innád magad, vagy ha dohányoznál, attól lehetne baja, 1-2 deci vörösbortól nem lesz semmi baja.
2012. máj. 1. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt ne felejtsd el, hogy az alkohol 100%-ban megy at a tejbe. Nem csak reszben, ahogy pl a gyogyszerek, hanem ahany %-os a veralkohol szinted, pont annyi a teje is. vagyis este idd inkabb es akkor addig ne szoptass, amig nem erzed, hogy kiurult az alkohol beloled.

Hozzateszem, en nem mernek inni, de en egy algopirint is nehezen veszek be. En maskepp probalnam a verkepemet javitani, pl krauterblut gyogynovenyes itallal.

2012. máj. 1. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam inni néha 1-1 decit, és még sosem volt belőle baj. Persze ez a saját borunk, mindenféle vegyszertől mentes. Úgyhogy szerintem csak jó minőségűt szabad, olyat biztos nem innék, amit kéneztek/vegyszereztek.
2012. máj. 4. 13:48
 6/8 anonim válasza:

Én nem tenném, pont azért, mert átjut az anyatejbe. Lehet h most nem veszel észre a babán semmit,de nem jelenti azt h később sem látja majd kárát.

Biztos h van más módja is annak, ami miatt az orvos javasolja. Sajnos ők sem mindig vannak képben..

2012. máj. 4. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem ittam, és nem is fogok inkább, majd rákérdek más vérnyomásjavítóra. :)
2012. máj. 4. 18:46
 8/8 omgfiú válasza:
tépj: füvezz mindeneste az is jó a vérnyomásra.
2012. máj. 15. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!