Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet végtagzsibbadás?

Mitől lehet végtagzsibbadás?

Figyelt kérdés
5 hónapja szoptatok, de egyre többször zsibbad
2012. ápr. 26. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a kezeid, vagy a lábaid is? Dagadás fájdalom?
2012. ápr. 26. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Kezeim, semmi más tünetem nincsen.
2012. ápr. 26. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj el neurológushoz. Komoly betegség jele is lehet a zsibbadás. Mondom ezt úgy, hogy én az 1.gyermek szülése után lettem autoimmun beteg ( aminek egyik tünete lehet a zsibbadás, bár nálam másképp jelentkezett ). Ha elmész, s nincs semmi baj, legalább megnyugszol.

Drukkolok hogy ne legyen semmi komoly!

2012. ápr. 29. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Nekem is így kezdődött, vagyis nem múlt el a kezeim zsibbadása jóval szülés után sem, mint a te esetedben. Engem is neurológushoz küldtek, de minden rendben volt. Aztán ő tovább küldött egy ENG vizsgálatra, ez mutatta ki, hogy kétoldali carpal tunnel szindrómám van. Akkor meg is operálták a kezem, az egyiket, majd pár hónap múlva a másikat. Azóta minden oké. Persze nem azt jelenti, hogy most neked is ez van.. menj el mindenképp orvoshoz. Mjd írd ám meg, hogy mit mondtak!

2012. ápr. 29. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!