Aki szilikonnal etette a babáját, annak meddig volt teje? Vagy sikerült újra rászoktatni a cicire?
Szia!
Mi már másfél évesek vagyunk.... Én 3 hónapig tudtam ciciztetni és utána egyik napról a másikra nem volt hajlandó cicizni, ezért kénytelen voltam ráállni arra, hogy lefejem és üvegből adom. Igazából nem lett tőle kevesebb tejem. 3 óránként fejtem és 10 hónapos koráig volt neki elegendő tejcsim. 10 hónap alatt összesen kb. 1 doboz tápszerre volt szükség. Ráadásul 8-9 hónapos koráig még a gyümölcsöt sem fogadta el. Végül azért apadt el a tejem, mert kiderült, hogy jön a kistesó, aki 2-3 héten belül megszületik.
Dia
A sziliko alatt a bimbóvédőt érted, ha jól sejtem. Én 3 hónapig azzal szoptattam, mert simán nem volt hajlandó. Néha próbáltam anélkül. 3 hónap elteltével egyszer csak hajlandó volt anélkül szopni és onnantól még 6 hónapig szopott.
Néha próbáld meg anélkül, Ha nem jó, inkább ted vissza a védőt. Az teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!