Azokon a napokon amikor a 3-4 hós babád szinte egész nap alszik és nem kel fel időben és majd' szétdurran a cicid, fel szoktad kelteni?
3 hónapos fiam tegnap és ma egész nap szinte csak alszik, pedig nem szokott ennyit. Nemhogy 3 óránként nem kel fel, hanem van hogy 4-5 óra iseletelik az evések közt.
Biztos erre van most szüksége, de a cicim már nem írja...
Felkeltsem?
Hagyjam?
Tegnap estétől így voltak szpik:
21:30
03:00
06:30
11:30
utána ébren vol tegy órát de azóta alszik és már rég ennie kellet volna
Hát, erre mondták a szakik, hogy a szoptatás kétszereplős történet, szóval, ha most épp nálad van s.o.s., akkor te is igénybe veheted ám a kisfiad... :)
Ha épp ezerrel alszik, mert mondjuk totál kifáradt, akkor fejhetsz is le tejet, de ha úgy látod, hogy felületes alvásban van vagy mondjuk a nagyágyon fekszik és különösebb macera nélkül álmában is meg tudod szoptatni, akkor ezt is megteheted. Állandó és nyűgösítő ébresztést én se javaslok, de ha nem okoz neki különösebb fennakadást, akkor időnként igénybe veheted a "szolgáltatásait".
Nekünk anno a lányommal az álometetés ezen formája nem vált be, jobb volt, ha fejtem. Viszont a fiam születésekor még szopizott a lányom is, az szuper volt, hogy csak szóltam neki, légy szíves gyere és segíts anyán. :-) Még egy igen durván kezdődő mellgyulladást is simán rendberakott a nagyobbom, ő (két éves volt) annyira hatékonyan, erőteljesen szopizott, hogy pillanatok alatt rendbe tette a dolgokat.
A gyulladásra vigyázz, kedves kérdező, az borzasztóan fájdalmas, ne várj, vagy szoptass, ahogy előttem javasolták, vagy fejj egy kicsit, de ne várd meg, míg becsomósodik a melled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!