Kiránduló hely egész családnak, merre?
Tudom hogy volt már sok ilyen kérdés, de az alábbi szempontok figyelembevételével tudnátok ilyen helyet ajánlani?
-Budapesttől nem messze, max két óra autózás
-gyerek barát hotel, pl kiságy,etetőszék, babmedence, játszóház kicsiknek
-kistestű kutyust is lehessen vinni
-legyen wellnes rész de egyéb program lehetőségek is
mi egyszer itt voltunk és nagyon jól éreztük magunkat
3 gyerekkel nyomultunk, az egyik még csak 1 éves volt. A wellnes részben az úszóbugyija elengedte a kakit, de rezzenéstelen arccal kitakarították a medencét. A kajálda jó, de a pincér rá van cuppanva a tökéletes ételekre. Az arcizma egy kicsit rezonált, amikor mondtam, hogy kérek 3 adag sült krumplit.:)
Jajj köszi, ezek nagyon jól néznek ki :D.
Kutyus csak annyiban érdekes, hogy be lehet e vinni a hotelbe, mert valahol tiltják az állatokat. Természetesen wellnesezni nem fog a kutya velünk :D, csak nem akarjuk otthon hagyni egyedül, a szobában meg elszunyókál.
Sültkrupli :D, biztos valami francia mester szakács volt :P.
Ceglédi hotel aquarell
mi már 2-szer,vagy 3-szor voltunk,és nagyon jól éreztük magunkat.
Igaz hogy babamedence nincs...:(,de úgy tudom hogy kistestű kutyust lehet vinni.
Általában szokott lenni a teszen 2 éjszakás akciójuk.. Kb 37 ezer körül szokott lenni 2 éj 2 felnőttnek félpanzióval.
A 4-es válaszoló vagyok.
Hátha még olvasod ma ezt az oldalt...
Pont ma van akcióban ezen az oldalon teljes ellátással: [link]
szia!
2-es vagyok. hát, ez nagyon meglepő, mert mindig kedvesen, már-már, mézes-mázosan beszélnek. nekem ez a tapasztalatom.majd írd meg kérlek, milyen volt a pihenés.
Ismét a 4-es vagyok..
Most meg ezt találtam..hátha tudtok változtatni,ha nem így foglaltatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!