Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én gondolom undorító...

Csak én gondolom undorító dolognak a szoptatást?

Figyelt kérdés

2012. márc. 11. 08:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó válaszadó vagyok! Azt nem írtad ám az elején, hogy 9-10 hónapos korodig szoptatott Anyukád... Akkor így már teljesen más a dolog! Szerintem sem kell úgymond túlzásba vinni a szoptatást! Legalábbis én úgy gondolom, hogy vannak bizonyos határok...
2012. márc. 19. 15:25
 32/36 anonim ***** válasza:
Vagyis nem az utolsó, mert addig már 2-en írtatok... :D
2012. márc. 19. 15:27
 33/36 anonim ***** válasza:

31.

Pont hogy nem szoptatott! Legalábbis nem a melléből!

Csak ilyen csalafintán fogalmazott. Mikor azt mondta, hogy szoptatott minket, kiderült később, hogy ez a cumisüvegből való szoptatást jelentette, a cumisüvegben pedig tápszer volt, nem anyatej. Csak ő így mondta, hogy 9-10 hónapos korunkig szoptunk. Egy kisgyereket felesleges terhelni a magyarázatokkal, minden részlettel, a miértekkel, úgysem érti még meg. Biztosan így gondolta.

2012. márc. 19. 16:25
 34/36 anonim ***** válasza:
11%

Annyit azért tisztáznék, hogy a mell alakja nem függ a szoptatástól, mert van, akinek megereszkedik, holott egy napig nem szoptatott, és van olyan is mint én, aki már összesen 3,5 évet szoptattam a gyerekeimet, és a mellem pont olyan lett a gyerekek után, mint előtte volt.

Szóval ennek más oka van, ezért hülyeség "lemondani róla".

A mell alakjának megváltozásáért a hormonok felelősek, a szervezet MINDEN SZÜLÉS UTÁN felkészül a szoptatásra, és még ha mesterségesen el is apasztják a tejet, attól a mell későbbi alakja "elkészül", ha szoptat valaki, ha nem...

Úgyhogy x-edik válaszoló anyukájának szerencséje volt egyszerűen (mint nekem is), de semmit nem tett hozzá mellei alakjához...

2012. márc. 19. 20:44
 35/36 anonim ***** válasza:
34%
Ebből szervesen következik, hogy ha valaki ennyire aggódik a melleiért, akkor vagy ne szüljön gyereket, vagy gyűjtögessen plasztikai sebészre...
2012. márc. 19. 20:46
 36/36 anonim válasza:
77%
Mielott megszuletett a babam csak kozombos volt elfogadtam hogy egyszer majd kenytelen leszek szoptatni. De amikor megszuletett es szoptatni kellett... Nem reszletezem . Talan tizszer ha szoptattam a gyermekem es furdal a lelkiismeret. De annyira idegen. Felfordul a gyomrom ha visszagondolok es soha nem akarom ujra atelni. Plusz a fajdalom... Meg a negyven fokos láz... Es a ferjmtol a vedonon ketszzul a szomszed asszonIg mindenki nyomta volna a gyreket a mellemre en meg csak sirtam hetekig amig ram nem hivtak a mentot mert azt hittek megorultem. A pszichologus viszont azt mondta semmi bajom a rosszkedv normalis a szoptatas meg menni fog. Hat nem.rosszul vagyok ha kinyitom a babas konyvet es meglatom a szot. Kimegyek a váróból ha valaki a gyerekorvosnál szoptatni kezd. Tenyleg rosszul vagyok tőle pedig imádom a fiamat. De soha tobbet nem kivanom azt az erzest mint mikor tej volt a mellemben. Szerencsere 5 het utan elapadt.
2015. ápr. 23. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!