31.
Pont hogy nem szoptatott! Legalábbis nem a melléből!
Csak ilyen csalafintán fogalmazott. Mikor azt mondta, hogy szoptatott minket, kiderült később, hogy ez a cumisüvegből való szoptatást jelentette, a cumisüvegben pedig tápszer volt, nem anyatej. Csak ő így mondta, hogy 9-10 hónapos korunkig szoptunk. Egy kisgyereket felesleges terhelni a magyarázatokkal, minden részlettel, a miértekkel, úgysem érti még meg. Biztosan így gondolta.
Annyit azért tisztáznék, hogy a mell alakja nem függ a szoptatástól, mert van, akinek megereszkedik, holott egy napig nem szoptatott, és van olyan is mint én, aki már összesen 3,5 évet szoptattam a gyerekeimet, és a mellem pont olyan lett a gyerekek után, mint előtte volt.
Szóval ennek más oka van, ezért hülyeség "lemondani róla".
A mell alakjának megváltozásáért a hormonok felelősek, a szervezet MINDEN SZÜLÉS UTÁN felkészül a szoptatásra, és még ha mesterségesen el is apasztják a tejet, attól a mell későbbi alakja "elkészül", ha szoptat valaki, ha nem...
Úgyhogy x-edik válaszoló anyukájának szerencséje volt egyszerűen (mint nekem is), de semmit nem tett hozzá mellei alakjához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!