Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én gondolom undorító...

Csak én gondolom undorító dolognak a szoptatást?

Figyelt kérdés

2012. márc. 11. 08:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem biztos, hogy a kérdező is így evett! :)

Pl. engem azért táplált 90%-ban tápszerrel anyukám, hogy ne ereszkedjenek meg a mellei.

2012. márc. 18. 21:08
 22/36 anonim ***** válasza:
15%
Utolsótól kérdezném:és te ehhez mit szólsz,nem haragszol rá ezért??
2012. márc. 19. 10:30
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

"Nem biztos, hogy a kérdező is így evett! :)

Pl. engem azért táplált 90%-ban tápszerrel anyukám, hogy ne ereszkedjenek meg a mellei."

Apád helyében rettenetesen elvertem volna anyádat!

Mi az hogy nem szoptat azért, hogy a csöcsei ne lógjanak?!

2012. márc. 19. 11:29
 24/36 anonim ***** válasza:
81%

Ki az az ostoba ember, aki azért szereti kevésbé az édesanyját, mert az nem szoptatta?

Tudom, hogy a szoptatás az manapság már-már Isteni Teremtéssel egyenértékű az elfogultak számára és aki nem szoptat az rohadjon meg a kénköves pokolban, na de azért ésszerű határok vannak.................................azért mert valaki nem szoptat, a gyereke szeresse kevésbé, a férje meg verje szét? Már bocs, de ennyi marhaságot régen olvastam. Jót röhögnék, ha nem lenne elszomorító, amiket összeírtok.....

ja, én szoptattam, mielőtt kitalálja bárki hogy tuti én sem. Én pusztán vérlázító, undorító szemétláda dolognak tartom hogy valaki azt gondolja, egy gyermek kevésbé szereti az anyját pusztán azért, mert az nem szoptatta. Ez a feltételezés a világ összes tápszerénél gusztustalanabb és szégyenletesebb.

2012. márc. 19. 13:40
 25/36 anonim ***** válasza:
78%

A szoptatás szép és hasznos dolog, mindaddig, amíg nem megy anyuci agyára. Sok olyan nő van, akinek szó szerint agyára megy a szoptatás.......kövezzetek meg (én is szoptattam egyébként, nagyon szívesen tettem és örömmel), de a hideg kiráz amikor valaki úgy fogalmaz hogy a baba "falta a cicit", meg egyebek..........ez már túlmutat nálam egy egészséges határon. Vagy amikor a játszótéren a 3-4 éves gyerek elkezdi anyukája mellét dögönyözni és ordítani ész nélkül hogy ciciiii ciciiiii, mert máshogy nem lehet megnyugtatni.

A szoptatás csodálatos dolog, amíg nem megy a nők agyára és nem csinálnak belőle SZENTSÉGES ISTENI RITUÁLÉT. Onnantól kezdve kicsit sok(k). És az egésznek a teteje az, amikor valaki már képes azt feltételezni, hogy xy haragudhat felnőtt fejjel az anyjára, amiért az nem szoptatta................eszembe nem jutna hogy haragudjak rá ilyesmiért.

2012. márc. 19. 13:47
 26/36 anonim ***** válasza:
46%

"Utolsótól kérdezném:és te ehhez mit szólsz,nem haragszol rá ezért??"

Ezt miért pontoztátok le???,Mert feltettem egy kérdést????,Nem ítélkeztem tudtommal,mondjuk nem is lenne mire,mert én sem szoptattam,nem a melleim miatt,más okból,nem akartam,és azért érdekel,hogy én ezt a gyerekemnek majd hogy tálaljam.Valljam e be az igazat,vagy füllentsem hogy elapadt a tejem.Ennyit szerettem volna (na ezért már pontozhattok lefele)

2012. márc. 19. 14:09
 27/36 anonim ***** válasza:
93%

22.

Dehogyis, egyáltalán nem haragszom rá!! :)

Teljesen elfogadhatónak tartom, ha egy nő emiatt nem szoptat. Pláne, ha fiatal! Szeretné megőrizni a melle formáját, semmi kivetnivalót nem látok ebben!

Anyukám 21 évesen szült engem, a tesómat 1,5 évvel hamarabb. Anyukánk azt mondta még gyerekkorunkban, mikor szóba kerültek a kisbabás dolgok, hogy sokáig szoptatott minket, 9-10 hónapos korunkig, de utóbb, nagyobb korunkban kiderült apukánk elmeséléséből, hogy ez a szoptatás jórészt a cumisüvegből való szoptatást jelentette, mivel mondta, hogy szeretne vigyázni a mellére. :) Nyilván anyukánk gyerekként nem akart minden részletet az orrunkra kötni. Én sosem támadtam neki - miután ezt megtudtam, már felnőttként - a kérdéssel, hogy miért mondtad félrevezetően, stb., ez engem annyira nem érdekel, nem rázott meg, részletkérdés. A tesóm állítólag több anyatejet kapott, de persze neki is kellett tápszer. Aztán nálam már úgy volt vele, hogy ha addig szép maradt a melle, legalábbis csak egy picit változott, hiszen a tesómat sem szoptatta túlzottan, akkor már szeretné is, ha ilyen maradna, és én már sokkal több tápszert kaptam, mint anyatejet. Csak az elején kaptam egy picit, tehát 90 %-ban tápszert kaptam, ahogy apukám fogalmazott.

Nekem már azelőtt ilyen volt a felfogásom - vagyis hogy nem tartom bűnnek, ha egy nő a melle szépségének megőrzése miatt nem szoptat, vagy csak keveset -, mielőtt megtudtam volna, hogy pont emiatt tápszert kaptunk a tesómmal. Tehát mivel hasonló mentalitásúvá fejlődtem, pláne eszembe sem jutott anyukámra haragudni emiatt, vádolni őt ezzel, számonkérni rajta. Bár igaz, hogy a szépség szeretetét nyilván otthonról is hoztam, talán azért is alakult ki bennem ez a felfogás, mert volt alkalmam látni gyerekként, hogy anyukámnak milyen gyönyörű feszes mellei voltak. Nem olyan volt, mint sok más hasonló korú anyukának. Nyilván idegenek mellét nem láttam, max. a strandon, tv-ben, hogy milyen egyéb formák is léteznek.

2012. márc. 19. 15:16
 28/36 anonim ***** válasza:
2%
Nekem eszembe sem jutott, hogy azért ne szoptassam a gyerekem, mert megereszkedhet a mellem!
2012. márc. 19. 15:17
 29/36 anonim ***** válasza:
92%

23.

Apukámnak eszébe sem jutott, hogy emiatt nehezteljen anyukámra, rá bízta a döntést, lehet, hogy titkon még örült is neki, ezt nem tudom. Nem tartotta rossznak a tápszeres táplálást.

Persze ha neked ilyen a felfogásod, hogy miért nem verte össze apám anyámat, hááát... :) a te dolgod. :)

Azért nem olyan súlyos vétek szerintem, hogy egy férfinek emiatt kötelező selejtnek tartani a feleségét, vagy összeverje. :) Sokuknak ez nem probléma szerintem, abszolút meghagyják a választást a feleségüknek, nem hiszem, hogy olyan sokan beleszólnának.

2012. márc. 19. 15:21
 30/36 anonim ***** válasza:
Köszi,hogy leírtad,ez mindenesetre jó hogy nem haragszol,neheztelsz rá emiatt.
2012. márc. 19. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!