Kezd fogyni a tejem?
Figyelt kérdés
6hete szoptatok és kb 4nappal ezelőttig napi több pár melltartó betétet használtam el, ami csurom tej volt. 4napja viszont elég 1pár melltartó betét 1napra, vagy akár 2re is. Kezd fogyni a tejem?2012. márc. 6. 15:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem! Az első babánál nekem is így volt. Kell egy kis idő amíg beáll a normális tejtermelés! Az első babát 805 a másodikat6.5 hónapig szoptattam és szülés után pár héttel nekem sem volt annyi mint az elején pedig volt hogy este 2 ruha pelenka ázott el annyi tejem volt meg nem győztem fejni :)
2/4 anonim válasza:
bocsi 8.5 és 6.5 hónapig szopiztak! Elírtam :)
3/4 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy kezd beállni a kereslet- kínálat, ami azt jelenti, hogy csak annyi tej termelődik, amennyi a babádnak kell:). Ne ijedj meg! Ha mindig mellre rakod, amikor kéri, akkor ez az egyensúly fenn is marad:)!
4/4 anonim válasza:
Nem jelent semmit!:)
Az elején, kb. 1 hónapig nagyon sok esetben még több tejcsi is termelődik, mint kellene, utána áll be a dolog. Sokszor a mell sem lesz olyan kemény, feszes, mint azelőtt, mégis elegendő tejcsi termelődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!