Mikor apad el a tejem és mikor jön meg a mensesem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Két hete el kellett választanom a 9 hós babámat, mert egy infúziós kezelés miatt kórházba kerültem. Azóta sem apadt el a tejem... Néha lefejem, amikor nagyon tele van, masszírozom a csomókat, de még mindig van benne bőven tej. A menstruációm sem jött még meg, egész szoptatás alatt nem volt egyébként. Két éve ugyanezt végigcsináltam a nagyobbik gyerekemmel (akkor is kórház, infúzió, 10 hós baba), de akkor hamar elapadt és meg is jött még a kórházban a mensesem. Akinek van hasonló tapasztalata mondja el, előre is köszönöm! Ja, és mindenképp el kell apasztanom, mert mostantól gyógyszereket kell szednem.2012. febr. 9. 18:02
1/2 anonim 

válasza:

Sajnálom. Ne fejj, csak masszírozz, hogy ne csomósodjon be. Emellett lehet kapni homeós bogyókat, amik segítenek elapasztani a tejet. Az én fiam 3 hósan leválasztotta magát, de még 6 hósan is volt vele tejem.
2/2 anonim 

válasza:

Szia, urtica urens ch 30 napi 2-szer 5 golyó segít elapasztani. Nekem az utolsó szopihoz képest 2 hónapra rá jött meg (mindkét baba szopija után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!