Két hónapja már elapadt a tejem és még nem jött meg a mensesem. Ez gond lehet?
Figyelt kérdés
Négy hónapja szültem, sajnos nem szoptathattam , másfél két hónapja már teljesen elapadt a tejem de a mensesem még nem jött meg. Csináltam tesztet a biztonság kedvéért de negatív lett. Normális ez szerintetek?2011. nov. 29. 13:36
1/3 anonim 

válasza:

Nekem mindkét szülés/utolsó szopi után pont 2 hónappal jött meg.
A dokim azt mondta, max 3 hónap a normális.
2/3 anonim 

válasza:

Sógornőmnek 4 hónappal a szopi abbahagyása után jött meg (ő is kevés ideig szoptatott). Nem volt semmi baja, volt dokinál is, de nem volt gond ebből.
3/3 Marilyn88 

válasza:

Nekem is ez volt, nem tudtam szoptatni, 1,5 hónap után elapadt a tejem, és rá 3 hónapra jött meg. Csak vigyázz, h ne jöjjön a kistestvér! Ilyenkor állítólag könnyű összehozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!