Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet, hogy éppen reggele...

Hogy lehet, hogy éppen reggelente és délelőtt alig van tejem (más egyéb napszakokban pedig tökéletesen elég)?

Figyelt kérdés

Már minden szoptatással kapcsolatos oldalt,könyvet elolvastam. Mindegyik azt írja,hogy az éjszakai pihenés után jól termelődika tej.

Nekem nem. :-(

Egyébként elég tejem van, napközben és éjszaka is elegendő.

2012. febr. 8. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbál inni éjjel:)
2012. febr. 8. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Szoktam inni éjszaka.

Minden szopi előtt és után is iszok.

2012. febr. 8. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva van, reggel, délelőtt rengeteg tejem van, délután is még úgy-ahogy, aztán estére már alig, de úgy tűnik elég a babámnak, mert utána alszik reggelig, és összességében eleget eszik egy nap.
2012. febr. 8. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, egy napra levetítve az én babám is eleget eszik,csak nem lehet neki "elmagyarázni" reggelente,hogy kevesebb a tej.
2012. febr. 9. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telik el az éjszakai és a reggeli szopi között?
2012. febr. 9. 11:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Még 2-3 óránként eszik a fiam ( 4 hets).

Tehát maximum 3, minimum 2.

2012. febr. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!