Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan választhatnám el...

Hogyan választhatnám el kíméletesen a 10 hós lányomat?

Figyelt kérdés

Kislányom 10 hónapos,még elalvásnál és éjszaka cicizik.semmit nem fogad el helyette,vizet is csak pár kortyot.

A tápszert nem fogadja el,teát és társait megint nem.Nappal már szinte eszébe sem jut,nagyon szépen eszik,de az éjszaka az nagyon rossz.Próbáltam mondani neki hogy már nincs a ciciben tejci,elaludt a cici,de gondolom még nem érti meg.:(Nagyon sajnálom amikor sír érte,és olyankor oda is adom neki,de szoptatás közben meg legszívesebben én sírnék,mert annyira fáj hogy az üres mellemet nyüstöli.Aztán persze már azért sír mert nem volt benne csak két csepp.Szóval ez megy kb.már egy két hete.Ráadásul a ciklusommal is valami gáz van,az eddig 5 napos vérzésemből lett 10 napos,azzal most megyek majd a héten dokihoz...

Szóval nagyon szeretnék tanácsokat kapni arra,hogyan válasszam el teljesen a kislányomat úgy,hogy ne legyen nagy-nagy sírás...úgy értem heteken át tartó.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 31. 23:00
 1/5 gbenyov válasza:
Puszikákkal, anyatejjel, finomra elkészített tápszerrel, és megint puszikákkal.
2012. febr. 3. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Visszahozhatatlan gyönyörű érzés ez mindkettőtöknek amit még visszakívánsz majd amikor elmult a ciciztetési időszak.

De. Ha vannak Nagymamák, ebben Ők játszanak nagy szerepet általában. Két - három napra Nagymamához kell vinni és sikerül.

De ha valami tiszta szőrméve veszed körbe a mellbimbódat az is sikeres volt már hallottam. Sőt citrom lé, vagy valami nem erős, csak kellemetlen fűszerrel bekenni.

Próbálgassál ezekből, vagy más ajánlatokból, de én drukkolok, hogy minél tovább cicizzen a kislányod.

Legalább tavaszig, mert az Anyatej a vírusoktól is megvédi a csöppségeket.

Üdv.

2012. febr. 3. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nagyon szerettem volna ha legalább egyéves koráig kitartott volna,de sajnos az egészségi állapotom nem engedi tovább a folytatást.Már másfél hónapja küszködök tüdőgyulladással,és arcüreg gyulladással felváltva,és a házi dokim mondta hogy most már nem húzhatjuk tovább a antibiotikumos kezelést,mert nagyobb baj lehet belőle.

Az nehezíti meg a dolgunkat,hogy már próbáltam neki sok féle tápszert egyiket sem fogadta el.Már odáig mentem hogy csináltam neki gyenge kakaót,de azt sem kérte.csak vizet iszik,meg facsart gyümi leveket napközben,de éjszaka ezeket sem fogadja el.:(

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Várok még ötleteket ha van!:)

2012. febr. 3. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk apa altatott 2-3 éjszaka elviselhető sírással, és annyi is volt, egy éves volt akkor, ő is csak éjszaka igényelte de akkor nagyon.
2012. febr. 3. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem tartozik szorosan a kérdéshez, de ha antibiotikum kell, én arcüreg gyulladásra augmentint kaptam, és a mellett lehetett szoptatni is. Én ezeket a fűszeres tippeket nagyon rossznak tartom, nagy csalódás lenne a babának. Ha tényleg nincs más mód,mint elválasztani meg kell mondani a babának, hogy anya beteg, gyógyszert kap, nem jó a tej (még ha nem is érti), és szerintem is Apa altassa a kicsit, ő legyen vele éjszaka ha kell.
2012. febr. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!