5 hónapos babám még mindig 2-3óránként kel éjszaka. Hogyan szoktathatnám le, kíméletesen?
Köszönöm,sajnos valóban vigasztaló,hogy nem csak az én babám "rossz alvó",mert a környezetem miatt már így éreztem,és kezdtem magamban keresni a hibát.
Ezt a pólós dolgot én is hallottam,csak éjszakára nem mertem az ágyában hagyni semmit,mert folyton a bölcsőhalállal rémisztgetnek,ráadásul az én babám kizárólag hason hajlandó aludni,ami ugye rizikótényező:(
Kedves Sedacurforte! Nekünk fogzásra a Viburcol kúp nagyon bevált.
Saját tapasztalatot írok. Babám most 3 hónapos és 4 hetes kora óta aludta át az éjszakát (azaz 23-tól aludt 5, fél 6,vagy fél 7-ig ez változó)Aztán kb 2 hónapos korától megint kelt éjjel, többször is :S El nem tudtam képzelni mi lehet :S
Tegnap eszembe jutott, hogy amikor felkelt a gyerek, mindig pont ment a fűtés. Rájöttem, hogy egy hónapja állítottam át a termosztátot.
Megfejtés: melege volt, ezért kelt fel annyit.Tegnap lejjebb vettem a fűtést éjszakára, így a drágám megint aludt este fél 11-től 5ig :)
Szóval esetleg egy próbát megér :)
5-ös vagyok.
Én babám is csak hason tud aludni! :)
5-ös, 6-os vagyok :)
Elkiabáltam!!!
Segítség!!!:D Ugyanaz van nálam is :D
Ismét 2-3 óránként kel a picuri! :(
Ha azóta kiderült nálatok miért volt, kérlek írd meg :)
Sajnos nem jött be sem az anyaszagú póló,sem a fűtés:(
Végső elkeseredésemben elolvastam mindent,és úgy tűnik,hogy megszokásból ébred fel. Most homeopátiával próbálkozom,van amelyik éjjel bejön,de nem mindig.De már volt egy rekord,reggel ötig aludt.:D És próbálok szigorítani a napirendjén,bár ez néha nekem nehéz,mert néha szükségem van rá,hogy emberek közé menjünk,különben becsavarodnék:)De állítólag amiatt is lehet.
Nem lehet,hogy a fogzás kezdődött el Nála? Nekünk is 3hónaposan volt ezzel problémánk.
Fogzás is, meg lehet túl vizes a tejcim, vagy este már nem elég neki :(
Anyaillat nekünk a kezdetektől van betéve az ágyikójába :)
Tegnap kipróbáltam, hogy adtam neki tápit is meg cicit is és este 10-től aludt 4-ig, aztán fél 8kor ébredt ismét.
Kíváncsi vagyok ma mi lesz :)
5 hónapos a kisfiam.
Nálunk is ez volt a probléma, nagyon sokat aludt napközben,plusz jön a foga ... akár 6 órát is leosztva 3 alvásra, 7 kor fürdettünk utána cici alvás, kb.2óra múlva már bömbölt..Változtatnunk kellett. Most már 4óránként eszik.Napközben , igyekszem lefoglalni-fárasztani amennyire lehet, este 8körül fürdetünk, utána tejpép a korának megfelelőt,cici alvás., Ez bejött, egyszer kel, 21ó fekvés 4órakkor ébred, utána reggel 8 kor.Nálunk a napirend változtatás bejött, vagyis a későbbi fürdetés , és utána már olyan fáradt , hogy magától elalszik.
A tejem sem volt elég neki, ezért adok tejpépet.
Javasolták még, hogy apa menjen be egy kis vízzel hozzá ha felsír..Nem tudom, remélem segítettem. Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!