Használtok parfümöt?
Figyelt kérdés
2 hós a babám, de még nem mertem, nehogy megzavarja a szopizásban. Még az illatos krémeket is kerülöm. Meddig lesz így?2009. máj. 29. 13:23
11/14 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs azokkal, akiknek más a véleményük, mint az enyém! Lehetne így is fogalmazni: Én használok parfümöt, mert se engem, se a gyereket nem zavarja, blablabla. De az, hogy egyesek ilyen bunkón kioktatják a másikat, abból már kezd elegem lenni!! Teljesen elveszik a kedvemet ettől az oldaltól!
2009. máj. 30. 20:35
12/14 anonim válasza:
Véleményem szerint az a korlátolt,aki lenéz másokat azért mert nem úgy csinálnak dolgokat,mint ő!
Kedves kérdező! Ne foglalkozz az ilyenekkel! Ha neked és a babádnak úgy jó,akkor ne használj parfümöt,illatosított krémet,stb.
(2. voltam) :)
13/14 anonim válasza:
Mindenki azt tesz amit akar,itt csak krdezünk.Am nekem már rég elment a kesvem az oldaltól,de szeretek jönni segíteni annak ellenére,hogy egyes korlátolt és én mindent jobban tudok mint te anyukák rendszeresen lepontoznak.Mint itt is ugye.Köszi a 31% csak mert már azért is sírok,hogy a parfümömet is hanyagolnom kellene.Ettől nem leszek rosszabb anya.
14/14 anonim válasza:
En sem hasznaltam kb. 9-10 honapos koraig parfumot, de a tusfurdom illatositott. Most mar hasznalok parfumot is, de csak a reggeli szopi utan fujom be magam (csak reggel es delutan ill. este szopizik mar a fiam), hogy ne menjen az eros illat egybol az orraba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!