Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák ti sem használto...

Babás anyukák ti sem használtok parfümöt?

Figyelt kérdés

Én mióta megszületett a kicsim, nem használok,mert félek h belélegzi mikor pl büfiztetem.

Ez csak az én hülyeségem?

2011. márc. 2. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
fél éves koráig nem használtam parfűmöt, és öblítőt sem.
2011. márc. 2. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem használok, de nem is csak a babám miatt, hanem magam miatt sem, terhesen utáltam, mert büdösnek éreztem (vadászkutya szaglásom volt), aztán annyira elszoktam tőle, hogy már zavar a parfüm.

Az erős illatú öblítőket, tusfürdőket és testápolókat sem szeretem.

2011. márc. 2. 21:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt sem használtam. Öblitőt viszont igen.
2011. márc. 2. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Mióta megszületett a babám, 1x használtam , kb. 18 hónapos lehetett. Nem viccelek, de elkezdett sipítozni, mintha nem ismerne meg. Más volt az "anyaillat", és megzavarta. Na, azóta nem igazán fújom magam, de nem is hiányzik, hogy őszinte legyek.
2011. márc. 2. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
én használom,mióta megszületett,persze nem mindennap,csak ha megyek/megyünk valahova,itthonra nyilván nem fújom magam,meg nem liter számra azért,szerencsére az én fiamnak"semmi baja"vele,nyilván nem nyaldossa,vagy nem hagyom hogy a nyakam nyaldossa.Terhesség alatt viszont nembirtam,a hányinger kerülgetett a párom,meg az én parfümjeimtől is,meg az öblitőktől is.Öblitőt is már,tusfürdőt is,mindent használok.7hónapos a fiam.
2011. márc. 2. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Én a terhesség alatt nem tudtam elviselni semmilyen parfümöt(szintén vadászeb). Másokon nem érdekelt annyira, de magamon borzalmasan zavart.

Miután megszületett a lányom, a szoptatás miatt nem nagyon akartam, meg valahogy nem éreztem szükségét. Mióta nagyobb, azóta előfordul, hogy fújok magamra, de legtöbbször elfelejtem. egyébként újszülött babáknál azért sem tanácsos a parfüm, mert ők még szaglás alapján ismerik fel az anyukát.

2011. márc. 2. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Használtam terhesen, és akkor is, mikor itthon voltam, szoptattam stb. Nyilván nem fújkáltam magam itthon állandóan, de pontosan annyira maradt az életem része a parfüm, mint mielőtt terhes lettem. Érdekes, engem parfümmel is felismert a gyermekem csecsemőként, soha nem okozott problémát.
2011. márc. 2. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:

A babám nem szereti rajtam az idegen szagokat. És érdekes, de a férjem sem. Mindketten a saját illatomat szeretik. Így parfümöt csak külünleges alkalmakkor használok, egyébként maradok az izzadásgátló dezodornál.

(Az öblítő szagát utálom, ecettel öblítek.)

2011. márc. 2. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyébként sem vagyok nagy parfümös, de az első pár hónapban figyeltem is rá. 2 hetes volt Húsvétkor, és csak szódával engedtem locsolni magam, de még a nagyikat is, ők sem használhattak parfümöt. Most már 23 hónapos, nem zavarja, ha anyun, vagy valakin van. Én továbbra se használom kimondottan, de mondom, soha nem voltam parfümös, max színházban, vagy alkalmakkor.
2011. márc. 3. 00:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Terhesen és most is használok. 4 hós kisfiam, semmi gondja nincs vele, ugyanúgy "megismer" és bújik.
2011. márc. 3. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!