Használtok parfümöt a baba mellett?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, a kislányunk most múlt el 6 hónapos. Szülés előtt használtam parfümöt, de olvastam hogy a babák az anyák természetes illatát szeretik a legjobban. Sajnos nem szoptatok mert nem fogadja el a cicit ( elhúzódó sárgaság miatt 2 hónapig mérni kellett mennyit eszik hogy ne legyen kórház a vége, fejtem a tejet, utána már nem kellett a cici ), de fejem a tejet minden nap többször s azt kapja. Nem vagyok egy plázacica, de szeretem ha kinézek valahogyan, pl. itthonra is teszek natúr sminket. Parfümöt eddig nem mertem használni, de mivel a baba elmúlt 6 hónapos, gondoltam illő lenne visszatérni :) Más anyukák tapasztalatát várnám, mert nem szeretném a babát "megkeverni", de jó lenne újra parfümöt használni.2010. dec. 26. 18:27
1/12 anonim válasza:
5 és fél hónapos a kislányom és igen használok. Ezelőtt nem még nagyon picike volt de mivel már lát is és hall is rendesen ezért szerintem már nem csak illatról ismer meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és megnyugtató választ :))
2010. dec. 26. 18:32
3/12 anonim válasza:
5 hónapos a lányom, és most már használok, ha megyek valahová. Nem tűnt úgy, hogy zavarná, pedig szoptatok.
4/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, akkor én is megpróbálom. A Páromtól kaptam egy új illatot karácsonyra :)
Szép estét nektek!
2010. dec. 26. 18:39
6/12 anonim válasza:
én régen is és most is csak akkor használtam ha mentem valahova. Most hogy nagyobb(ma 6 hónapos) így már nem csak a ruhámra rakok egy keveset hanem kicsit többet és a bőrömre is fújom.
7/12 anonim válasza:
amíg szopott addig nem,magamból indultam mennyire fáj a fejem a parfüm illatától,ha sok,ő sem biztos,hogy élvezi,igy amíg szopizott addig nem parfümöztem magam,utána igen.
8/12 anonim válasza:
Én ha elmentem itthonról akkor a ruhámra fújtam, nem a bőrömre, és mivel itthon mindig más ruhába vagyok, mint amibe elmegyek ezért nálunk soha nem volt gond. MOst 7 hónapos, de még mindig csak a ruhára fújok.
9/12 anonim válasza:
Amíg szoptattam nem használtam, azóta igen, a ruhámra fújok. 21 hónapig szopott.
10/12 anonim válasza:
Ugye parfűmöt csak akkor használunk ha megyünk valahová. És igen, 3 hós korától használtam ha mentünk el itthonról. Mire hazaér az ember már nem intenzív az illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!