Használtok parfümöt?
Figyelt kérdés
2 hós a babám, de még nem mertem, nehogy megzavarja a szopizásban. Még az illatos krémeket is kerülöm. Meddig lesz így?2009. máj. 29. 13:23
1/14 anonim válasza:
amíg szoptatok semmit, tusoláshoz is illatmenteset.
2/14 anonim válasza:
Szia! Kb. 5 hónapos lehetett a kisfiam amikor ismét elkezdtem parfümöt használni. Igaz csak 1 fújásnyit a tarkómra,és azt sem rendszeresen.
3/14 anonim válasza:
Én az első 6 hétben semmit sem használtam, aztán most már ha megyünk valahová befújom magam és a tusfürdőm is illatos. Nem látom hogy zavarná.
12 hetes kislány anyukája
4/14 anonim válasza:
Parfümöt nem használok, hiába imádtam az illatát, valahogy most zavar, viszont a tusfürdőim mind illatosak, egyik ellen sem tiltakozott a babám :) 9 hónapos lesz és még napi 3-4-szer szopizik. Szerintem próbálj ki egy kézkrémet 2 kaja közt, és nézd meg a reakcióját, ha esetleg látod hogy nem tetszik neki az illat, akkor tényleg hanyagold még egy kicsit.
5/14 anonim válasza:
szia,
2 hós a babám,én sem használok parfümöt,krémeket is csak illatmenteset.
a tusfürdöm,samponom csak természetes-növényi- illatanyagot tartalmaz
6/14 anonim válasza:
Én ugyanúgy használtam, mint előtte. nem zavarta meg semmi a szopizásban, csak ha kiesett a cici a szájából :D. A tusfürdőm is maradt a régi. Miért zavarná meg?!
Majd később, ha már elkezd nézelődni, és minden elkezdi érdekelni, na majd akkor fogja a legapróbb zaj, mozgás is elvonni a figyelmét, de nem a te illatod!
7/14 anonim válasza:
Miért kell mindent túllihegni? már miért ne lehetne parfümöt használni?! Mi a fene baja lenne tőle a gyereknek? Nem a szájába tuszkolod bele!!!!
8/14 anonim válasza:
Most majdnem elsírtam magam,hogy nem lehet még ezt sem használni:(Ha gyerekem van én már nem is vagyok ember?:(((De még jó h jött az utolsó,ezer hála érte:D
9/14 A kérdező kommentje:
Az édesanya utánozhatatlan testszaga és az anyatej egyedi illata a "mamiillat", ami a babáknak mindennél fontosabb! Megnyugtatja őket, és biztonságérzetet nyújt nekik! Ezért nem szeretném elnyomni erős parfümökkel! Csak azt nem tudtam, hogy kb. meddig kell erre figyelnem.
2009. máj. 29. 18:45
10/14 anonim válasza:
hogy ez mekkora b@romság!!!!!!és majd ha elkezded magad parfümözni, és illatos tusolót használsz, a gyereked nem fog majd megismerni?!!!!Édes Istenem, hát itt mindenki ilyen korlátolt? Hova tűntek a normális anyukák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!