Az idős, tapasztalt gyerekdokink tud valamit, vay kivételesen nem jót tanácsolt szoptatással akapcsolatban?
Jelenleg egy hetes a babám. Tej van,már a kórházban is volt, ügyesen szopizik,mindet megszik.
Pont annyi a tej ami kell, jól beálltunk.
A gyerekorvos zt mondta,a napi 3 liter folyadékot vegyesen fogyasszam, legyen benne pár deci tejserkentő tea is.
Minek kell?
Ha a babám több tejet aka, maj felszaporítja magának,nem? Minek befolyásoljam a természetes folyamatot?
Mi van ha több tej lesz u gyan,de a babámnak sok, és bent marad és begyullad a cici? Fejni nem szeretnék, amíg ilyen jól működünk együtt...
Szerintem azért mondta, mert a babáknak van úgymond növekedési ugrása. egyiknap elég a cicid másiknap meg képes lenne a dupláját meginni, és akkor jön hogy pár napig ordít a szoptatásnál te meg tiszta ideg vagy. na ekkor van az hogy jó ha többet iszol, tejserkentöket bevetsz stb...
de amúgy igazad van szerintem.
Igen,igaz lehet.
De én is azt olvastam,hogy ha növekedési ugrása lesz, akkor többször fog szopizni, tehát pl óránként, és ezzel kvázi felszaporítja saját magának a tejet.
Ihatod, ha te is bírod és a babád pocakját sem bántja, de jól gondolod, nem létszükséglet. Még akkor sem, amikor ugrás van.
(Max. ez is plusz folyadékot jelent és változatossá teszi az itallapot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!