3 hetes a babám, és en elkaptam vmi hányás hasmenést. Hőemelkedésem is van. Mi legyen a szoptatással?
Hőemelkedésre nem kell csillapító.
Lázasan is lehet szoptatni
38.5fok alatt lehet szoptatni.
És nyugodtan vegyél be lázcsillapítót, ha úgy érzed. Panadolt lehet rá bevenni,nekem algopyrint is írt fel anno a doki, de azt végül nem vettem be.
Mielött gyerekhez nyúlsz alapos kézfertötlenités, gyakori szellőztetés, puszi még véletlenül se!
Nyugodtan szoptathatsz betegen is.
38,5 alatt ne csillapíts lázat!
Sok -sok folyadékot igyál, a higiéniára fokozottabban figyelj.
Jobbulást
Köszönöm. És ő nem kapja el a vírust anyatejen keresztül?
Nem fog elapadni a tej? Nem bírok enni, egy pár szem sós sültkrumplit tudtam csak enni, meg kortyonként jéghideg mentes vizet.
Lázat akkor kell csillapítani, ha rossz tőle a közérzeted, mindegy, hogy hány fokos.
Szoptatni meg félholtan is lehet, sőt. Az a legjobb, mert akkor készen kapja az ellenanyagokat a baba a betegséged ellen. Sőt általában már azelőtt termeled az ellenanyagot, hogy a tüneteidet észrevetted volna. Én voltam a szoptatás alatt olyan dögrováson három hétig, hogy azt hittem végem lesz. A gyerek meg csak szopott, szopott és SEMMI baja sem volt, pedig az egész család beteg lett. Készen kapta a védelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!