Mi a véleményetek, tapasztalatotok terhesség alatti szoptatással, esetleg tandem szopizással kapcsolatban?
Fiam 8 hónapos. Még elég sokat szopizik, úgy tűnik, még egy jó darabig igényelni is fogja.
Viszont tervezzük a kistesót.Kis korkülönbséggel szeretnénk, meg hát nem is 20 évesek vagyunk már, hogy sokáig húzzuk az időt.
Egyetlen, ami visszatart, hogy nem akarom, nem is tudom a picurt hirtelen leválasztani. Kissé tanácstalan vagyok...
Köszönöm. Azért jó olvasni, hogy működhet a dolog. Csak sok helyen hallom, hogy vetélést vagy koraszülést okozhat.
Első válaszoló, a "nagy" magát választotta el?
Második: köszi a linket, csak sajnos nem nyitja meg...ez nem titkosított facebook csoport véletlenül?
Igen, annyira szeretett enni, hogy egy idő után már csak elalváshoz kellett a mellem. Tandem szopit terveztem, de ő nem igényelte már. Akkor sem érdeklődött túlzottan, amikor látta a picit enni, csak hozta a könyveit olvasni. 😊
Ja és a vetélés meg koraszülés nettó baromság, sokkal kisebb összehúzódásokat csinál a szoptatás, mint pl az orgazmus, pedig normális esetben arról sem vagy letiltva.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!