Miért van az, hogy csak az interneten ilyenek az anyukák a szoptatással kapcsolatban?
Elhiszem, lerágott csont, naponta 100-an raknak ki szoptatási problémákkal kapcsolatos kérdést.
De érdekes módon, a környezetemben elég sok anyukát ismerek, sem ők, és a családunkban senki sem támad az etetési módszerem miatt. Még csak észre sem veszem rajtuk, hogy húznák a szájukat, vágnák az arcokat. Szerintük természetes, hogy nem mindenki tud/akar szoptatni.
De feljövök pl. ide, vagy más szoptatós fórum alatt olvasni, szinte egymás torkának ugranak az anyukák.
Én is ezt látom.
Itt is le lettem az előbbi kérdésnél pontozva
Pedig csak tényeket közöltem.
A környezetemben is voltak érdekes beszólások volt
Vizes tej..
Óránként miért szoptatok(3 hetes baba 38 fok)?
Szb
Arra, hogy sokáig szoptatok sosem szóltam, sőt csak elismerést kaptam, pedig nem hangoztatom.
Környezetemben volt, hogy inkább tanácsot kértek azok, akik előtte állnak a szoptatásnak.
Én csak azt a részét utálom, hogy "Menj nyugodtan ügyet intézni, vásárolni, ne vidd, hagyd csak itt nekem, ugyse tudsz szoptatni, nincs hozzád nőve!" "Nincs is rád szüksége, helyettesíthető vagy!" "Miért nem vihetem el, ennyi erővel én is ugyanúgy meg tudom etetni?" És társai... Pedig a szivárványra is felfeszültem volna, csak legyen tejem.
De ő nem szól bele, hogy hogyan etetem. Abba nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!