Mikorra múlnak el a szoptatással kapcsolatos
ellenérzések? Van még így valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még nem szültem meg, de egyszerűen nem tudom beleélni magam, hogy szoptatni fogom. Hogy őszinte legyek elképzelni sem tudom :( nem fér össze a fejemben a mellre tétel.
Mikorra múlik ez el? Mindenképpen szeretnék anyatejjel táplálni.
Majd ha megszületik, ne aggódj előre, a babádnak természetes, hogy szopizni akar, neked is az lesz.
2019. szept. 2. 16:22
2/20 anonim válasza:
Nekem ks furcsa volt előtte. El se tudtam képzelni, hogy tápszeresek legyenek, de furcsa volt. Aztán ahogy megéreztem az első gyerkőc szívását és meghallottam, ahogy nyel, imádtam. ❤️
2019. szept. 2. 16:22
3/20 anonim válasza:
Már terhes vagy?
HA igen, akkor szülés után próbálkozz kis ideig, meg keres egy tapasztaltabb, idösebb valakit, aki segít tippeket adni, mert az nem igaz, hogy a szopotatás fájdalommal jár. Megfelelö módszerrel nincs fizikailag semmi kellemetlen érzésed.
Amennyiben azután sem tudod magad jó érzéssel rávenni, akkor vagy lefejt tejet adj neki, vagy állj át tápszerre. A gyereknek az ugyanis nagyon nem jó, ha érzi, hogy neked rossz érzésed van közben.
De a legtöbb esetben a szülés után hamar elmúlik ez az ellenérzés, valószínüleg nálad is.
2019. szept. 2. 16:24
4/20 anonim válasza:
Nekem amikor megszületett és nem sikerült mellretenni, majd mindenki le...hogy megy-e hiába kértem segítséget.
Megmakacsoltam magam.
De ismerek oylat akinek nem múlt el.
2019. szept. 2. 16:29
5/20 A kérdező kommentje:
Igen, félidős terhes vagyok.
Nem is a fajdalomtól félek, de ez is bennem van, hogy kisebesedik, megharapja, stb.
Inkább maga ez az érzés hogy az én mellem nem táplálékforrás. Nem az anyatej a baj, hanem hogy mellre kell tenni a babát. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom :(
Remélem a szülés elmulasztja,mint az elsőnél :)
2019. szept. 2. 16:31
6/20 anonim válasza:
Ezzel majdnem mindenk8 így van, nyugi. Ha ott leszel, menni fog.
2019. szept. 2. 16:33
7/20 anonim válasza:
Nekem két hónapba telt, addig minden szoptatás pokol volt, testileg-lelkileg egyaránt. Pedig a terhesség alatt eszembe sem jutott, hogy gond lehet belőle. Most a másodikat várom, a legtermészetesebb dologként gondolok a szoptatásra, remélem olyan is lesz.
2019. szept. 2. 16:40
8/20 anonim válasza:
Szülés után mikor hozták arany órára azzal kezdték, hogy na akkor cici - hiába, hogy addig elképzelhetetlennek tartottam ott meg sem fordul a fejemben hogy fujj vagy nem vagy akármi
2019. szept. 2. 16:42
9/20 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. El sem tudom képzelni, nagyon nem akarom. Első baba, de én szerintem inkább lefejem mert úgy érzem kizárt a szoptatás. Meg nem is akarom, hogy aztán esetleg egy percre se lehessen letenni mert mindig mellen akarna lenni. 36 hkm
2019. szept. 2. 17:21
10/20 anonim válasza:
Nekem nem mult el. Szoptattam, mert ez volt a dolgom, de örülök, hogy vége. Pontozzatok le nyugodtan, de nekem kényelmetlen és kellemetlen volt. Nem a szexualitás miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!