Cumizavaros lett a 3 hónapos kisbabám - azt hiszem. Hogy fog játszócumi nélkül aludni? Vagy a kiságyban meghagyhatom neki?
Nagyon nehezen alszik el első pillanattól fogva, ezért adtunk neki cumit. Mondjuk a zavar szerintem nem ettől lett, de ezt is el akarom venni tőle. Az elmúlt 1 hétben hirtelen apadni kezdett a tejem, ezzel kezdődött. Kezdtem fejni, ezt adtam üvegből. Korábban is volt már rá példa, semmi gond nem volt belőle, ezért nem féltem. Aztán az egy hét alatt minden előfordult: hol elfogadta a cumisüveget, hol nem, hol jó volt a tápszer, hol nem, hol megitta a lefejt tejet, hol nem, néha szopizik egy kicsit, aztán abbahagyja, sír ... . Most legújabban a jobb cicit egyáltalán nem kéri, a balt még megpróbálja. De a tejleadó reflex is késik nagyon, gondolom a mellszívó miatt.
Teljesen kétségbe vagyok már esve. Sok hasznosat olvastam itt, de olyan jó lenne egy kis biztatás. Még a férjemmel is összevesztem már kimerültségemben...
Hálás vagyok a sok segítségért, a nehezén túl vagyunk. szinte mindig szopizik, ha megkínálom, mert éhesnek látom. De sokszor az első "adag" után elengedi a cicit és betömi helyette a kezét. Ezt miért csinálja? Megunja és pótlást talál rá? Nem tudom sosem, hogy jól lakott-e.
Remélem, tud még valaki segíteni ebben is, hogy teljesen rendben legyen minden.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!