Ti el mernétek aludni?
Szia!
Nekm nagy szerencsém volt, mert ha a cicim úgy gondolta,hogy full,akkor egyszerűen kifolyt (éjjel) :D
Nekem is korán átaludta az éjjelt,de én egy idő után keltem 3-kor és kifejtem mind a kettőtfullra!Csak ott az ágyban ülve!Ezt kb 6 hétig csináltam aztán fokozatosan hagytam abba!Én így voltam nyugodt,mert azbéjszakai etetések fejések jobban serkentik a tejtermelést...Meg
Bocsi elment...
Meg így nem úsztam tejben reggelre....
2éve szoptató anyuuka és 18 hetes pocakos
Ha nagyon tűltelítődik, akkor úgyis felébredsz rá és egy kicsit fejhetsz belőle.
Végül átaéudtátok az éjszakát?
Végül nem. Nem is tudom mi baja lehetett, fájhatott a poci, mert én is kicsit gázos voltam... Szóval éjfél előtt belakmározott és csak 9 körül kezdett ébredezni, aztán rásegítettem, hogy etethessek, mert már teli volt mindkét mellem, pedig éjjel egyikből belakmározott, másikból nassolt...
Azért is tettem fel a kérdést, mert eléggé tartok a csomóktól, már volt benne részem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!