Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti el mernétek aludni?

Ti el mernétek aludni?

Figyelt kérdés
Este 6-kor szopizott a bal ciciből és 9-kor a jobból. Ha csak reggel 7-kor kel a picur, akkor 13 óra alatt telítődik fel a cici, nemfog túltermelődni és nagyon bedurranni? Kifejjem inkább??? Nektek hogy szokott lenni? Mi most leszünk 8 hetesek, Ti?
2011. dec. 10. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem már 2 hetes korától így aludt enyém is 8 hetes én nem fejtem először nagyon telítődött de én csak reggel vettem észre hogy teljesen eláztam. De továbbra sem fejtem így most már beállt és ugyan érzem hogy van benne de nem durran be már.
2011. dec. 10. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy nem fog még felkelni enni? Na de nem is ez a lényeg, ha nem kel fel, akkor ne fejj. Ráérsz reggel (vagy ha felébredsz rá)csak annyit hogy ne fájjon ha nagyon bedurranna. Én ilyenkor (csak nagy ritkán meglepiként aludtak át egy-egy éjszakát) sosem fejtem, délelőtt bepótolták, és végül is elfogyott minden.
2011. dec. 10. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekm nagy szerencsém volt, mert ha a cicim úgy gondolta,hogy full,akkor egyszerűen kifolyt (éjjel) :D

Nekem is korán átaludta az éjjelt,de én egy idő után keltem 3-kor és kifejtem mind a kettőtfullra!Csak ott az ágyban ülve!Ezt kb 6 hétig csináltam aztán fokozatosan hagytam abba!Én így voltam nyugodt,mert azbéjszakai etetések fejések jobban serkentik a tejtermelést...Meg

2011. dec. 11. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocsi elment...

Meg így nem úsztam tejben reggelre....

2éve szoptató anyuuka és 18 hetes pocakos

2011. dec. 11. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tűltelítődik, akkor úgyis felébredsz rá és egy kicsit fejhetsz belőle.

Végül átaéudtátok az éjszakát?

2011. dec. 11. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Végül nem. Nem is tudom mi baja lehetett, fájhatott a poci, mert én is kicsit gázos voltam... Szóval éjfél előtt belakmározott és csak 9 körül kezdett ébredezni, aztán rásegítettem, hogy etethessek, mert már teli volt mindkét mellem, pedig éjjel egyikből belakmározott, másikból nassolt...

Azért is tettem fel a kérdést, mert eléggé tartok a csomóktól, már volt benne részem...

2011. dec. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!