Aki azt írja, hogy nem fejt, vagy csak az elején, annál hogyan nem alakult ki semmi fájdalom?
Most várom a 2. babámat.Az elsőt csak 5 hetes koráig tudtam szoptatni,de ha nem fejtem,akkor nagyon fájt és bekeményedett a cicim.
Olvasom,hogy sokan nem fejtek,de akkor hogy-hogy nem fáj a cicitek a tejtől? Vagy mit csináltam rosszul?
Segítsetek légyszi,mert most szeretnék tovább szoptatni.
Köszi!
Amikor az első pár napban beindult a tej de a fiam meg tök lusti volt akkor igen fájt kemény volt féltem be is gyullad de fejni nem tudtam belőle az istennek se...szerencsére belehúzott a fiam és kiszívta és onnantól mindig annyi termelődik hogy ne legyen full kemény (de mondjuk felesleges tejem sincs) szóval nem vagyok egy sok tejű típus.
Így volt az első kettőnél is, és így van most is annyit szoptatok amennyit ő kéri és nem fejek mellette egyáltalán mert nincs miért.
Így beáll a kereslet kínálat.
A minőségi ugrásoknál pedig akár óránként is cicizett.
Szie.En is mindig probaltam fejni miutan evett,az elejen meg csak jott is 40-50ml.DE 1-2het elteltevel mar csak 10-20ml(a kis haspokom megette mind).Akkor fejtem ha annyira tele volt mar hogy aludni sem tudtam,ilyenkor fajt is rendesen.Nem gyulladt be ennek ellenere egyszer sem.
Ha mar nagyon faj/feszul fejj ki egy kicsit amitol jobb lesz es a tobbit hagyd a babara.
Köszönöm a válaszokat.
Remélem most sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!