Mi ez az éles fájdalom? ( bővebben lent)
Ma délelőtt éreztem először erős, szúró fájdalmat a bal mellemben mikor szopizás közben kis szünetet tartott kislányom, s újra rászívott, na akkor levert a víz! Pár napja már enyhébb húzó - kellemetlen érzésem volt szopiztatás közben, pedig már jó idelye nem volt érzékeny a cicim. Ami változás van, hogy elkezdett kiszáradni a bimbó udvar, ezt bepantennel kenegetem, ill. kicsit pirosas lett - megnéztem nincs szájpenésze a picúrkának, így arra gondoltam a kiszátadás miatt van, de ez az éles fájdalom meg ilyesztett , rettegek a következő szopiztatástól? Mi lehete ez? Lázam nincs, olyan érzés, mintha tűt szúrnának a tejcsatornába , vagy nem is tudom hogy írjam le... Fél éves a babóm, csak anyatejes volt , 1 hete kezdtük el a gyümölcsöket kóstolni...
Köszönöm a válaszokat!
Ne bepanthennel kend, mert az sokkal jobban száírtja, hanem valamilyen hidratálóval, vagy kimondottan valamilyen lanolinos bimbóápolóval.
Lehet ez a fájdalom a jele, hogy el van záródva a csatorna, masszírozd minél többször ott ahol érezted, főleg szopi közben, hogy kiszívja a baba a "dugót".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!