Cumi miatt lehet kevesebb az anyatej?
8 hetes a kislányom és pár napja nagyon kevés a tejcsi, az utóbbi 1 hétben csak 7 dekát hízott.Okozhatja a cumizás, h nem szopizik rendesen?Nem túl sokat cumizik, de ha sír ettől megnyugszik.
Mit csináljak? Vegyem el tőle a cumit? Nagyon szeretném sokáig szoptatni őt is , a nővérét 15 hóig szoptattam, viszont ő nem is cumizott.
Ha tudtok mondani tejszaporításra ötleteket azt is szívesen veszem, bár már próbáltam egy csomót, de valamiért nem akar több tejcsi lenni, ami furcsa számomra, mert az első babámnál anyatej adó is voltam.
Igen, okozhatja. Ebből a szempontból én is azt javaslom, amit előttem: tedd mellre, ha sír, attól még jobban meg fog nyugodni. ;)
De, nem lehet, hogy a 6 hetes ugrás miatt tűnik úgy, hogy kevesebb a tejed? (vagy tényleg nem elég most?) Ebből a szempontból is jobb lenne, ha most csak rajtad szopizna, hogy feltornázd a tejed.
És, nem tudom, tudod-e, hogy a mell felpuhulása nem jelent automatikusan kevesebb tejet.
Nálam is volt para 3-4 hónapos kora között, teljesen bestresszeltem, hogy elfogyott a tejem. Azóta is csak szopizik (5 hónapos múlt).
Az én kislányom nem fogadta el a cumit, helyette rászokott a hüvelykujjacskájára, amit nem is bánok. A cumival az a gond, hogy ha kielégíti a szopizási igényét, akkor valóban előfordulhat, hogy kevésbé fog szopizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!