Pár nap múlva 4 hónapos a kisfiam. Kevesebb lett a tejem pár napja. Adhatok neki mást tápszeren kívűl az anyatej mellé?
Persze, hogy adhastz, pl. a gyümölcsöt simán elkezdhetitek. Először alma, aztán őszibarack, utána a többi.
És 4 hónapos kortól már tejpépek is vannak.
én is hasonló, de az én babám még csak 3 hónapos...
egyszerűen hiába minden tejserkentő, csak fogy a tejem, nemhogy gyarapodna. egyre többet kell naponta pótolnom... én 4 hósan elkezdem a hozzátáplálást, ha így marad vagy rosszabb lesz a helyzet. e talán még előbb... itt a kert, semmit nem permetezünk, szóval... megpróbánám a helyedben!
de arra számíts, hogy mindenképp kell tápszer, mert sok idő, mire a kóstoltatástól az ember odáig jut, hogy kiváltson egy étkezést.
Szeintem ne adj még neki!
Miből gondolod, hogy nem lakik jól?
Én lányom tavaly iylen melegben 4-5 hósan simán cicizett 2 óránként, mert valószínüleg szomjas vol. Vizet, teát meg nem kért, pedig próbáltam.
Mitől apadna el, nem fog csak úy elapadni:-)))
Védőnődnek teljesen igaz van.
Én először a tejserkentéssel próbálkoznék, ha ez sehogysem segít, akkor pedig tápszeres pótlás.
A hozzátáplálás még a csak tápszeres babák esetében is csak fél éves kortól ajánlott, nem korábban! Akármilyen bio gyümölcsök teremjenek is a kertben. (A baba gyomrának ebben az esetben nem a bio-ság számít, hanem az anyatejen kívüli bármilyen más táplálék, amit ennyi idősen még sokkal rosszabbul emésztenek meg, mint pár hónappal később.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!